[Žinios trumpai] Ždanovas palygino pačius geriausius Rusijos naikintuvus su F-35: tai kaip diena ir naktis, skirtumas žvėriškas (Video)  (10)

Ekspertas pažymėjo, kad iki šiol lėktuvams F-35 nėra lygių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netgi pažangiausias Rusijos karinis lėktuvas negali prilygti penktos kartos amerikiečių naikintuvui-bombonešiui F-35. Taip teigia, karo ekspertas Olegas Ždanovas.

„Lėktuvas F-35 gali sklandyti ore, gali judėti atgal, gali judėti kitomis kryptimis. Tai yra mašina, kuri šiandien savo savybėmis neturi lygių. Ir turbūt net nelyginčiau Su-35, vargu ar jis prilygsta F-35“, – sakė jis.

Ždanovas įsitikinęs, kad Rusijos aviacija nuo Amerikos atsilieka mažiausiai dviem kartomis.

„Naujausias Rusijos lėktuvas yra gilus Sovietų Sąjungos modernizavimas. Jie nieko konceptualiai naujo neišrado. Taip, jie turi orlaiviuss su kintamos traukos vektoriumi, bet, atsiprašau, kintamos traukos vektorius nėra toks pat kaip F-35, net nelyginčiau rusiškų lėktuvų su F-22 „Raptor“, tai 4 kartos lėktuvas“.

 

„Rusija sako, kad turi 5 kartos Su-57, bet atsiprašau, Su-57 yra sovietinis T-50 lėktuvas. Rusai iš Su-35 įdėjo į Su-57, variklį, avioniką, ugnies valdymo sistemą ir visa kita, ir pasakė, kad tai yra naujas penktos kartos naikintuvas, neturintis analogų pasaulyje“, – pridūrė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(6)
(101)

Komentarai (10)