[Žinios trumpai] Ukraina patvirtino, kad ten iš tikro buvo pragaras: rusai taip gavo į kailį, kad prasidėjo maištas  ()

Informacija apie didžiulius Rusijos kariuomenės nuostolius prie Pavlivkos (Donecko sritis) yra teisinga. Ten pareigūnai jau vaikšto pas okupantus malšinti nepatenkintųjų maišto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai telemaratono eteryje pareiškė Ginkluotųjų pajėgų Rytų grupės atstovas Serhiy Čerevaty, informuoja „RBC-Ukraine".

„Prezidentas Volodymyras Zelenskis, kaip vyriausiasis vadas, turi visą informaciją, ir tai, ką jis pasakė apie 155-ąją jūrų pėstininkų brigadą, yra tiesa - yra didelių Rusijos nuostolių, išgyvenę rusai kreipėsi į Primorės gubernatorių. Be to, šiandien mes perėmėme pokalbį, jog iš Ramiojo vandenyno laivyno pas juos atvyksta karininkai-pedagogai, buvę politikai, turėdami tikslą numalšinti šį maištą ir pagerinti jų moralinę bei psichologinę būklę", – sakė S. Čerevaty.

Anksčiau rusiškas leidinys „Meduza" paskelbė medžiagą apie tai, kad Ramiojo vandenyno laivyno 155-osios jūrų pėstininkų brigados kariai išsiuntė laišką Primorės gubernatoriui Olegui Kožemiako su skundais dėl vadovybės veiksmų dėka kurių buvo patirti dideli nuostoliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(170)
(1)
(169)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()