Prigožinas peržengė „raudonąją liniją“ ir kalėjime nuleistas iki žemiausios kastos - skelbiami sensacingi įvykiai  (5)

Buvusių kalinių pareiškimai, kad artimas Vladimiro Putino bendražygis, karinės kompanijos „Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas kalėjime priklausė žemiausiai kastai ir seksualiai tenkino kitus, nėra naujiena.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-02 Prigožinas peržengė „raudonąją liniją“ ir kalėjime nuleistas iki žemiausios kastos - skelbiami sensacingi įvykiai  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose toliau diskutuojama apie garsų skandalą dėl „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino, kurio praeities istorijas į viršų nusprendė iškelti nusikaltėlis Sašos Kurara. Anksčiau jis kartu su Prigožinu atliko laisvės atėmimo bausmę ir teigė, kad „Wagner“ vadovas kalėjime tenkino nuteistuosius ir priklausė žemiausiai kastai.

Yra žinoma, kad dabartinis V. Putino sąjungininkas anksčiau buvo nuteistas 12 metų už nepilnamečių įtraukimą į prostituciją. Kalėjime bet kokie nusikaltimai prieš vaikus laikomi „raudonosios linijos“ peržengimu.

Žinomas Rusijos tinklaraštininkas Anatolijus Nesmianas savo „Telegram“ kanale pareiškė, kad ši informacija jau seniai žinoma ir aprašyta žurnalisto Zapolskio knygoje. Kitaip tariant, jei Prigožinas bandys gintis, kad tai - dezinformacijos kampanija, susijusi su jo veikla Ukrainoje, jis turės atsakyti į klausimus, kodėl apie tai kalbama labai seniai.

„Ažiotažas dėl neseniai pasirodžiusios vieno, tikėtina, kriminalinio autoriteto, kalbos apie neaiškią žinomo „Wagner“ savininko praeitį, nėra visiškai aiškus. Gana seniai šis veikėjas buvo išgarsintas ir aprašytas žurnalisto Zapolskio knygoje „Putinburgas“, kur jam buvo dedikuotas visas skyrius „Pedofilas Ženečka“. Knyga internete, viskas atvira ir prieinama“, – rašo tinklaraštininkas.

 

Nesmianas pažymėjo, kad knygos autorius yra gerai susipažinęs su 1990-ųjų Sankt Peterburgo nusikalstamu pasauliu, todėl jo informacija galima pasitikėti.

„Zapolskis yra absoliučiai ciniškas tipas. Bet jis buvo Sankt Peterburgo viduje devintajame dešimtmetyje ir visi to meto personažai buvo prieš jo akis.“, – rašo jis.

(107)
(1)
(106)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: