[Žinios trumpai] Skelbiama šiurpi žinia: Ukrainos diplomatai gauna kruvinas akis  (1)

Ukrainos diplomatinės atstovybės Europoje masiškai gauna šiurpius krauju suteptus siuntinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po teroristinio išpuolio Ispanijoje nemažai Ukrainos ambasadų ir konsulatų ES gavo kruvinus siuntinius. Juose - gyvūnų akys. Ukrainos užsienio reikalų ministerijos atstovas Olegas Nikolenko apie tai paskelbė gruodžio 2 dieną socialiniame tinkle „Facebook“.

Grasinimų kruvinais siuntiniais, diplomato teigimu, sulaukė Ukrainos ambasados ​​ir konsulatai Vengrijoje, Nyderlanduose, Lenkijoje, Kroatijoje ir Italijoje. „Siuntiniuose buvo gyvūnų akys. Pačios pakuotės buvo permirkusios būdingos spalvos skysčiu ir turėjo atitinkamą kvapą“, – pasakojo Nikolenka.

Be to, pasak jo, vandalai apgadino įėjimą į Ukrainos ambasadoriaus Vatikane rezidenciją, o Kazachstane nežinomas asmuo pranešė apie Ukrainos ambasados ​​užminavimą - tai, laimei, nepasitvirtino.

Lygiagrečiai kelios Ukrainos ambasados, įskaitant JAV, gavo siuntinius su straipsniu, kuriame labai kritiškai kalbama apie Ukrainą. Visi šie įvykiai tiriami. Visoms Ukrainos diplomatinėms atstovybėms užsienyje taikomas sustiprintas apsaugos režimas.

 

Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmitrijus Kuleba tai, kas vyksta, pavadino „planuota teroro ir bauginimo kampanija“. Jis patikino, kad priešas nesugebės sustabdyti Ukrainos kovos „diplomatiniame fronte“.

(5)
(6)
(-1)

Komentarai (1)