„General SVR“ kanalas: nepatvirtintais duomenimis, Putinas nukrito nuo laiptų – prisiplojęs „nevalingai išsituštino“  (5)

Nuo tada, kai Rusija vasario pabaigoje pradėjo invaziją į Ukrainą, spėlionės apie Rusijos prezidento Vladimiro Putino sveikatą nerimsta – teigiama, kad jis kovoja su daugybe ligų, įskaitant vėžį ir Parkinsono ligą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-03 „General SVR“ kanalas: nepatvirtintais duomenimis, Putinas nukrito nuo laiptų – prisiplojęs „nevalingai išsituštino“  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausias gandas, kurį paskelbė „General SVR“ „Telegram“ kanalas, teigia, kad po sunkios vadovavimo dienos šią savaitę V. Putinas nukrito per penkias laiptų pakopas ir nusileido ant uodegikaulio. Pasak „Telegram“ kanalo, dėl siaubingo kritimo Rusijos lyderis „nevalingai išsituštino“.

„General SVR“ ne kartą reklamavo teiginius, kad Putinas serga, o daugelis žiniasklaidos priemonių cituoja jo kanalą „Telegram“, nes žmonės visame pasaulyje ieško įrodymų, kad Putino vadovybė trūkinėja.

Ankstesni „General SVR“ įrašai buvo plačiai paskelbti Europoje ir Jungtinėse Valstijose, o tokios organizacijos kaip „New York Post“, Jungtinės Karalystės dienraštis „The Mirror“ ir įvairios kitos žiniasklaidos organizacijos straipsniuose cituoja kanalo teiginius.

 

Pranešama, kad „General SVR“ valdo buvęs Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos pareigūnas, turintis prieigą prie Putino ir jo darbuotojų, nors kanalo savininkas neįvardytas, teigiama „Newsweek“ faktų patikrinimo ataskaitoje. Daugelis kanalo teiginių nėra pagrįsti įrodymais, o faktus tikrinantys žurnalistai, tokie kaip „Snopes“ ir „Newsweek“, ragino būti atsargiems naudojant kanalą kaip tiesos šaltinį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(18)
(112)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: