Per pastarąsias 13 valandų į Baltarusiją atskrido 6 Rusijos karo lėktuvai: kažkas slapta gabenama - gali būti daugybė karių  (2)

Anot tyrėjų, Rusijos Federacija galėjo perduoti techniką arba mobilizuoti karius. Viename lėktuve gali tilpti iki 245 žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastarąsias 13 valandų į Mačulyščio aerodromą Baltarusijos Minsko srityje atvyko šeši Rusijos kariniai transporto lėktuvai Il-76MD. Apie tai praneša stebėjimo grupė „Baltarusijos Gayun“.

Baltarusijos tyrėjų duomenimis, lėktuvai į Baltarusiją pradėjo skraidyti gruodžio 30 d., 4 val., o paskutinis iš jų Mačulyščioje nusileido 18 valandą 17 minučių Maskvos laiku.

Pranešama, kad kol kas nežinoma, kas tiksliai yra lėktuvuose. Tai gali būti ir karinė įranga, ir gyvoji jėga.

„Mūsų žiniomis, visi lėktuvai kažką atgabena į Baltarusiją, bet ką tiksliai – kol kas nežinoma. Neatmetama galimybė, kad gali būti susiję ir su technikos pristatymu, ir su mobilizuoto personalo rotacija/paėmimu“, – teigiama grupės pranešime.

 

Stebėtojų teigimu, Il-76MD talpa yra 245 žmonės, todėl, jei kalbėsime apie Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų karių importą, jų skaičius gali būti daugiausia 1470 žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(60)
(-49)

Komentarai (2)