„Aš pirmą kartą paprašiau savo vyro atkeršyti“: neįtikėtina, kas vyksta Rusijoje - kyla didelio pykčio banga (video)  ()

Rusijos Samaros gyventojai gedulingus renginius organizuoja dėl daugybės mobilizuotų Rusijos kariuomenės karių, kurie buvo dislokuoti okupuotoje Makijivkoje, likvidavimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-04 „Aš pirmą kartą paprašiau savo vyro atkeršyti“: neįtikėtina, kas vyksta Rusijoje - kyla didelio pykčio banga (video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pažymėtina, kad renginio metu žodį tarė akivaizdžiai propagandos paveikta moteris. Iš jos kalbos aiškėja, kad jos vyras yra Ukrainoje ir tikriausiai vadovauja kokiai nors okupacinių pajėgų atšakai.

„Samara nemiegojo jau tris dienas. Nei mes, nei mūsų vyrai nenorėjome karo, bet visi Vakarai susibūrė prieš mus, kad mus sunaikintų... Paprašiau savo vyro atkeršyti (po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo prieš okupantus Makijivkoje. – red.)", sakė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(76)
(-72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: