Gerasimovas savo įsakymu sukėlė tikrą skandalą, Z kanalai putoja iš pykčio: „nubloškė Rusijos armiją į akmens amžių“  ()

Gerasimovas uždraudė bepiločius orlaivius, telefonus ir planšetinius kompiuterius bei naudoti civilinius automobilius ir paprašė Rusijos kariuomenės skubiai nusiskusti barzdas kovos zonoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-18 Gerasimovas savo įsakymu sukėlė tikrą skandalą, Z kanalai putoja iš pykčio: „nubloškė Rusijos armiją į akmens amžių“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis Rusijos kariuomenės Ukrainoje vadas Valerijus Gerasimovas išleido įsakymą dėl karo veiksmų, kurie sukėlė aštrią Rusijos Z visuomenės kritiką ir nepasitenkinimą.

„Moscow Times“ praneša, kad nauju įsakymu Gerasimovas uždraudė dronus, telefonus ir planšetinius kompiuterius, uždraudė civilines transporto priemones ir paprašė Rusijos kariuomenės skubiai nusiskusti barzdas kovos zonoje.

Rusijos karo propagandistai pažymi, kad RF ginkluotųjų pajėgų vadovybė iš tikrųjų uždraudė naudoti šiuolaikines technologijas (telefonus ir planšetinius kompiuterius), dėl kurių neįmanoma naudoti bepiločių orlaivių artilerijai ir žvalgybai fronte. Tuo nuo pat ryto „Telegram“ kanaluose skundžiasi nemažai Rusijos propagandistų. Nemažai dalinių taip pat uždrausta karo tikslais naudoti bepiločius orlaivius.

Z kanalai taip pat praneša apie draudimą naudoti asmenines ar dovanotas keturiais ratais varomas transporto priemones: jas privaloma atiduoti Rusijos gynybos ministerijai. Pasak vieno didžiausių Rusijos Federacijos „Telegram“ kanalų „Two Majors“, asmeninė įranga naudojama dėl to, kad valdiškai „nėra nei remontininkų, nei atsarginių dalių“.

 

Be to, Rusijos vadovybė žengė dar toliau ir dabar reikalauja barzdas skustis, nuolat skustis ir dėvėti uniformą pagal rangą.

Nepasitenkinimą socialiniuose tinkluose rodo net paprasti rusai, pažymėdami visišką atskirtį nuo Rusijos lyderių gyvenimo Maskvoje. Dalis primena, kad Gerasimovui 67 metai – jis senas ir nesupranta šiuolaikinio karo principų bei šiuolaikinės pasaulio tvarkos, kaip ir jo viršininkas Kremliuje (Putinas), kuris nesinaudoja mobiliuoju telefonu ir nežino kaip naudotis internetu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(193)
(5)
(188)

Komentarai ()