„Jis visiškas š*%^, apm**** jam veidą“: Prigožinas paskelbė monstrinę žinutę apie Strelkovą (Video)  ()

„Wagner“ savininkas įvardijo Igorio Girkino priėmimo sąlygas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-29 „Jis visiškas š*%^, apm**** jam veidą“: Prigožinas paskelbė monstrinę žinutę apie Strelkovą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rupūžių ir angių“ konfliktas Rusijoje įsibėgėja. Teroristinės organizacijos „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas karo nusikaltėlį Igorį Girkiną (Strelkovą) pakvietė tapti šturmo grupės vadu, bet su sąlygomis. 

Strelkovas prarado Prigožino palankumą dėl to, kad aštriai kritikavo „Wagner“ smogikų taktiką kare prieš Ukrainą. Prigožinas tada pakvietė jį į savo karinę kuopą, kad Girkinas turėtų galimybę pademonstruoti savo karinio vadovavimo sugebėjimus. Bet yra tam tikrų sąlygų.

„Strelkovas elgiasi kaip visiškas š*%^... Jis bus pakviestas į Luhanską, kur pateks į standartinę vadų tarybos procedūrą. Tik su vadų pritarimu galima įsijungti į vadovaujančią grandį... Susierzinę vadai sakys: „Gerai, kodėl tu čia atėjai, sušiktas niekše?“. Tada užduos jam klausimus, kodėl jis atidavė Slavianską: „Pasakyk, kaip paėmėte pinigus, nešvarus padare, iš Achmetovo, kad pabėgtumėte“... Jei vis dėlto vadai sutiks jį priimti, o tai įvyks tik tada, kai pasakysiu raktinį žodį, jis bus išsiųstas į treniruočių stovyklą. Jei jis ten pradės daryti klaidas, jie vėl ir vėl pradės jį kamantinėti... Po mėnesio-kito jis bus įmestas į peklą, kur turės įrodyti savo patikimumą. Jei liks gyvas, aš paspausiu jam ranka. Jei jis bandys pabėgti, apm#%$ jam veidą. Jei jis mirs, mes jį palaidosime su pagyrimu“, - sakė Prigožinas.

 

Antrasis scenarijus, kaip Strelkovas gali tapti „Wagner“ šturmo būrio vadu, yra, anot Prigožino, pradėti nuo pačios apačios – tapti grupės kariu-patrankų mėsa.

Žinomas Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis „Telegram“ pakomentavo konfliktą. Jį šokiravo šių „labai dvasingų“ „rusiškojo pasaulio“ nešėjų retorika.

 

„Tai ne girtų susirėmimo alėjoje stenograma, o dviejų iškilių Rusijos patriotų – Jevgenijaus Prigožino ir Igorio Girkino-Strelkovo – dialogo fragmentas. Taigi aktyvūs karo rėmėjai ir toliau aiškinasi, kuris iš jų yra labiau atsidavęs „rusiškojo pasaulio“ idėjoms. Matyt, ši žavinga diskusija ukrainiečiams turėtų pademonstruoti visišką kultūrinį Rusijos pranašumą“, rašė ukrainiečių žurnalistas.

(9)
(11)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: