Kadyrovas prieš televizijos kameras vos nenušovė Skabejevos – skelbiamas incidento video  ()

Čečėnijos „vadovas“ ne tik nukreipė užtaisytą pistoletą į propagandistę Skabejevą, bet kelis kartus pamojavo jai prieš veidą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos Respublikos vadovas Ramzanas Kadyrovas, duodamas interviu žinomai Rusijos „žurnalistei“ Olgai Skabejevai, pažeidė elementarias elgesio su šaulių ginklais normas ir sukėlė pavojų jos gyvybei bei sveikatai, informuoja televizijos kanalas „Ukraina 365“.

Svarbiausia ir pirmoji taisyklė, kaip elgtis su pistoletu, kulkosvaidžiu, automatu ir kt., sako: negalima nukreipti ginklo į žmogų, kad ir kokioje būsenoje ginklas būtų. Bet kurioje karo mokykloje, kurios tema „Ugnies mokymas“, pradžioje kariūnai sužino, kad šautuvo vamzdis jokiu būdu neturėtų būti nukreiptas į žmogų ar gyvūną.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6232 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

 

Kadyrovas, demonstruodamas visišką neprofesionalumą, ne tik sunkiai išėmė pistoletą iš dėklo, bet ir nukreipė jį į pašnekovę, bet ir pasigyręs pasuko ginklą Skabejevai prieš nosį. Be to, Kadyrovas neslėpė, kad šis pistoletas buvo užtaisytas, ir net iš jo išėmė dėtuvę su šoviniais.

Tai atrodė labai keistai, visų pirma todėl, kad oficialioje R. Kadyrovo biografijoje rašoma, kad jis neva dirbo Vidaus reikalų ministerijoje. Be to, žinoma, kad jis buvo dviejų Čečėnijos karų dalyvis, o pirmame jis kovojo Ičkerijos pusėje, o antrajame – už Putiną.

 

„Kaip Hitleris savo laiku nusišovė, tai jam [Zelenskiui] bus geriausias žingsnis. Turiu jam net trofėjinį pistoletą. Patikėsiu jį Zelenskiui iššauti vieną šūvį“, - eteryje nesąmones drėbė Kadyrovas.

Tačiau tuo pat metu jis beveik išsiuntė Skabejevą į kitą pasaulį, savo nerangiais veiksmais sukeldamas pavojų jos gyvybei.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(31)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()