Tikra audra studijoje! Kaip propagandistas Solovjovas sureagavo į žinutę apie sūnų - tokių žodžių bet kur neišgirsi (Video)  ()

Solovjovas stojo ginti savo įpėdinį – teigia, kad jis dabar studijuoja Maskvoje, o ne Londone, ir neva nevengia mobilizacijos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-15 Tikra audra studijoje! Kaip propagandistas Solovjovas sureagavo į žinutę apie sūnų - tokių žodžių bet kur neišgirsi (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistą Vladimirą Solovjovą ištiko isterijos priepuolis dėl rezonanso apie jo sūnaus Daniilo Solovjovo nuotrauką, kurioje jis pozuoja, pasidaręs manikiūrą ir makiažą. Solovjovas stojo ginti savo įpėdinį – teigia, kad jis dabar studijuoja Maskvoje, o ne Londone, ir neva nevengia mobilizacijos.

Negana to, propagandistas teigė, kad Daniilas yra „labai pamaldus jaunuolis“, neva kuriantis filmus apie stačiatikių bažnyčias. O propagandos žiniasklaidą, kuri rašė apie jo sūnų, išvadino „korumpuotomis ukronacių būtybėmis“ ir pareiškė, kad „atsiprašymų nepriims“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6232 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Dėl to, kad mano sūnus yra jaunas, gražus vaikinas, turintis modelio išvaizdą, jūs skelbiate jo nuotraukas, darytas prieš keletą metų. Jis taip pat yra ir talentingas muzikantas ir kuria filmus, įskaitant apie stačiatikių bažnyčias", - sakė Solovjovas.

Anot propagandisto, Daniilas esą studijuoja „Maskvos aukštojoje mokykloje, iš niekur nebėga, nieko nevengia“. O pats Kremliaus ruporas labai įsižeidė ant kolegų iš Rusijos žiniasklaidos, kurie parašė šį straipsnį.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(48)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()