[Žinios trumpai] „100% tai buvo ne Putinas“. Psichologas Popovas užtikrintai skelbia, kas skaitė kalbą Federalinėje Asamblėjoje ir dalyvavo Lužnikuose (Video)  (3)

Psichologas Dmitrijus Popovas paaiškino, jog V. Putinas, kalbėdamas prieš Federalinę asamblėją ir Lužnikuose, ten iš tikrųjų nebuvo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-24 [Žinios trumpai] „100% tai buvo ne Putinas“. Psichologas Popovas užtikrintai skelbia, kas skaitė kalbą Federalinėje Asamblėjoje ir dalyvavo Lužnikuose (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dvyniai, ir skirtingi“, – Dmitrijus Popovas laikosi šio požiūrio, komentuodamas du įvykius, kuriuose kalbėjo Kremliaus vadovas vasario 21 ir 22 dienomis. Psichologijos mokslų kandidatas užtikrintai teigė, kad tikrasis V. Putinas paskutinį kartą viešumoje pasirodė praėjusių metų vasarą, o po to  visuose viešuose renginiuose dalyvauja jo dubleriai. Dmitrijaus Popovo interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Televizijos laidų vedėja paklausė savo svečio: „Ar tas pats V. Putinas kalbėjo Lužnikuose ir prieš Federalinę Asamblėją? Į tai patyręs psichologas atsakė: „Jie abu ne Putinai. Jie yra dubleriai, ir aš tai deklaruoju, nes pasidariau visus reikiamus matavimus, kuriuos visada naudoju, kai „bendrauju“ su Putinais per ekraną. Tai visiškai skirtingi Putinai“.

 

Dmitrijus Popovas prie to, kas pasakyta, pridūrė: „Taip, jie skirtingi, tai yra, V. Putinas Lužnikuose yra vienas žmogus, o V. Putinas Federalinėje Asamblėjoje – kitas žmogus.

Tas pats „bunkerinis“, kurio visi bijo, paskutinį kartą prieš kameras buvo 2022 metų vasarą, kai S. Šoigu jam pranešė apie Mariupolio užėmimą. Po to „bunkerinio“ eteryje nemačiau“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(3)
(73)

Komentarai (3)