N-18! „Wagner“ paskelbė šiurpius vaizdus, ką daro su „gruzinų samdiniu“ (Foto)  (1)

Gerai žinomas prorusiškas kanalas „Поздняков 3.0“, turintis daugiau nei 240 000 prenumeratorių, neseniai įkėlė vaizdo įrašą, kuriame tariamai rodomi „Wagner“ grupės nariai, kankinantys surištą vyrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot kanalo, vyras yra „gruzinų samdinys“. Vaizdo įraše matomas nepažįstamas vyras surištomis rankomis ir kojomis, ant kaktos užrašytas žodis „Gruzinas“.

Atrodo, kad vyras yra pusiau sąmoningas ir jį laiko kitas kaukėtas asmuo, o šalia jo smuiku groja trečiasis asmuo. Grojimas smuiku yra nuoroda į „Wagner“ grupę, kuri dažnai vadinama „muzikantais“.

Autorius taip pat paviešino žinutę, skirtą vyro artimiesiems Tbilisyje. Pranešime rašoma, kad kadangi vyras įvardytas kaip samdinys iš Gruzijos (Sakartvelo), jis nelaikomas kovotoju, todėl jo artimieji neturėtų tikėtis, kad jis grįš namo.

 

Verta paminėti, kad daugelis jaustukų (emodžių), paskelbtų atsakant į vaizdo įrašą, pritaria tokiam elgesiui. Taip pat pažymėtina, kad vaizdo įrašo autentiškumas kol kas nepatvirtintas ir dedamos pastangos atpažinti vaizdo įraše esantį vyrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(56)
(-55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: