[ŽT] Prigožinas skelbia, kad Bachmutas užimtas: kas nutiko? (Video)  ()

„Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas padarė pareiškimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sekmadienį, balandžio 2 d., virš Artiomovsko (Bachmuto) administracijos pastato buvo iškelta Rusijos vėliava. Teisiniu požiūriu Rusijos pajėgoms pavyko užimti miestą. Tokį pareiškimą padarė „Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas.

„Balandžio 2 d., tiksliai 23 val. Už manęs – miesto administracijos pastatas. Tai Rusijos vėliava Vladleno Tatarskio atminimui. Ant šios vėliavos parašyta „gera atmintis“. Teisiškai paėmėme Bachmutą“, - jo spaudos tarnyba citavo Prigožiną.

Anot Prigožino, Artiomovsko užgrobime dalyvavusių dalinių vadai mieste visur kabins vėliavas. Tačiau Prigožinas pridūrė, kad kai kurios Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pajėgos tebėra vakarinėje miesto dalyje.

Anksčiau „Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas sakė, kad mūšis dėl Artiomovsko praktiškai sunaikino Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, o taip pat smarkiai praretino jo kovotojų gretas. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai pastarosiomis dienomis buvo dideli.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(38)
(-36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: