[ŽT] „Tai buvo žinoma seniai“. Kaip Ukrainos diversantai per Rusijos teritoriją nukeliavo 800 km ir nesukėlė įtarimų?  ()

Rusijos Federacijoje versija apie dar vieną Ukrainos diversiją bus patogiausia.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-04 [ŽT] „Tai buvo žinoma seniai“. Kaip Ukrainos diversantai per Rusijos teritoriją nukeliavo 800 km ir nesukėlė įtarimų?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankt Peterburgo centre esančioje kavinėje „Street Bar“ per sprogimą žuvo vadinamasis „karo žurnalistas“ Maksimas Fominas (Vladlenas Tatarskis). Dar mažiausiai 25 žmonių buvo sužeisti.

RBC, remdamasis šaltiniu, rašo, kad informacija apie gresiantį pasikėsinimą į Vladleną Tatarskį Rusijos specialiosioms tarnyboms buvo žinoma jau seniai. Sprendžiant iš to, kas atsitiko, žudikams nuspręsta netrukdyti.

„Telegram“ kanalas „Volnodumiec“, rašantis apie ORDLO gyvenimą, pažymėjo, kad „karo žurnalistas“ greičiausiai parašė tai, kas Kremliui nepatiko.

„Beje, „karo žurnalistai“ tikrai „neleidžia“ rusų vadams Donbase vogti, plėšikauti ir žudyti. Tad Rusijos specialiosiose tarnybose buvo pakankamai žmonių, norėjusių jo žūties“, - teigia kanalo autoriai.

 

Tikriausiai Rusijos Federacijoje versija apie dar vieną Ukrainos diversiją bus patogiausia. Tiesa, šiuo atveju bus sunku paaiškinti, kaip diversantai per Rusijos teritoriją nukeliavo 800 km ir nesukėlė įtarimų saugumiečiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(1)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: