„Tai tikrai kažkoks genocidas!“ Šokiruotas rusų nacionalistas skelbia apie Putino „SVO“  ()

Z-blogeris Pozdniakovas „patyrė nušvitimą“ ir suprato, kad V. Putino paskelbta „specialioji operacija“ yra oficiali dingstis išnaikinti rusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladislavas Pozdniakovas, „Vyrų valstybės“ įkūrėjas, dar neseniai persekiojęs iš pažiūros lengvai prieinamas rusų moteris, ištekėjusias už ne rusų vyrų, nuo Putino „specialiosios karinės operacijos“ („SVO“) pradžios persikvalifikavo į z-blogerius. 

Šį kartą Pozdniakovui prireikė daugiau nei metų, kad suprastų, jog Rusija praranda vyrus nepaskelbtame kare: vieni žūsta Ukrainoje, kiti pasirenka išvykti į kitas šalis, kad išvengtų dalyvavimo „specialiojoje operacijoje“.

„Ir tokių (ne rusų - red.) pas mus kasmet atvežama vis daugiau, o jie, savo ruožtu, su savimi tempia savo šeimas. Ir jie čia gimdo po 3-5 pyplius“, - rašo jis apie kitų tautybių žmones.

Paprastais aritmetiniais skaičiavimais jam pavyko apskaičiuoti, kad po 30-50 metų rusai Rusijoje bus mažuma. Jei nacionalistas sulauks to laiko, jam teks kęsti kasdienius kankinimus išeinant į gatvę.

 

„Tai net ne pakeitimas, tai tikrai kažkoks genocidas!!!“ - jau šaukia Pozdniakovas.

Dar daugiau, jis nebegali ilgiau susilaikyti ir „SVO“ vadina karu, o rusų šūkius – „debil@#$$%ais“. Dabar bet kuris Rusijos pilietis, sako z-blogeris, kuris piktinasi užsieniečių ekspansija, gali atsidurti nacių kategorijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(2)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: