Smūgis Maskvai. „Rusijos savanorių korpusas“ skelbia pranešimą apie jų sunaikinimą (Video, foto)  ()

„Rusijos savanorių korpusas“ skelbia atsakymą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-25 Smūgis Maskvai. „Rusijos savanorių korpusas“ skelbia pranešimą apie jų sunaikinimą (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 22-osios rytą buvo gauti pirmieji pranešimai apie ginkluotų žmonių patekimą į Belgorodo srities Graivorono rajono teritoriją. Iš pradžių Rusijos žiniasklaida santūriai rašė apie masinį apšaudymą, tačiau vėliau Kremlius paskelbė, kad Putinas buvo informuotas apie „Ukrainos sabotažo grupės bandymą prasiveržti“.

Po pietų legionas „Rusijos laisvė“ kartu su „Rusijos savanorių korpusu“ (RDK) paskelbė, kad atvyko į tėvynę, kad išlaisvintų gyvenvietes iš Kremliaus režimo. Po reido RDK kovotojai, jų duomenimis, užėmė FSB pasienio tarnybos šarvuotį BTR 82A.

Rusijos vidaus reikalų ministerija tvirtina, kad į Belgorodo srities teritoriją įžengė kolona, ​​kurioje buvo iki dešimties vienetų šarvuočių ir mašinų, o iš Ukrainos teritorijos rėmė „Uragan“ MLRS.

Kaip rašo „Kommersant“, per apšaudymą žuvo du Rusijos kariškiai, dar keturi buvo sužeisti. Rusijos Federacijos gynybos ministerija apie savo karių nuostolius nekalba. Tačiau gynybos departamento duomenimis, Belgorodo srityje pavyko sunaikinti 70 diversantų, 4 šarvuotas kovos mašinas ir 5 pikapus.

„Nežinome, kurią transporto priemonių koloną savo ataskaitose sunaikino ponas Konašenkovas, bet Rusijos savanorių korpusas nuostolių neturi“, – taip  „Rusijos savanorių korpusas“ pakomentavo Rusijos Federacijos gynybos ministerijos pranešimą apie tariamą sunaikinimą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(1)
(139)

Komentarai ()

Susijusios žymos: