„Tik visiškas idiotas galėjo nenumatyti tokios įvykių raidos.“ Putinas atidarė „Pandoros skrynią“  (2)

M. Chodorkovskis pataria rusams ruoštis pilietiniam karui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-25 „Tik visiškas idiotas galėjo nenumatyti tokios įvykių raidos.“ Putinas atidarė „Pandoros skrynią“  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sienų pralaužimai ir tarpusavio susirėmimai Rusijoje įgaus pagreitį, įsitikinęs Michailas Chodorkovskis.

Įvykdytas sienos pažeidimas Belgorodo srityje yra pirmasis chaoso, kuris netrukus apims Rusiją, požymis. Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas savo karu prieš Ukrainą atidarė Pandoros skrynią.

Apie tai savo „Telegram“ tinklaraštyje rašo garsus Rusijos opozicionierius ir politinis emigrantas Michailas Chodorkovskis.

M. Chodorkovskis patikino, kad Ukraina tam turi visas teises. Pagal tarptautinę teisę Kijevui leidžiama perkelti karo veiksmus į šalies agresorės teritoriją.

„Šis išpuolis yra dar vienas priminimas, kad negalima įsiveržti į kitą šalį, sugriauti kelis miestus, o paskui diktuoti, kaip tiksliai ta šalis gali priešintis invazijai... Todėl bijau, kad tai tik pradžia. Ateityje Rusijos teritorijoje bus daugiau karinių veiksmų“, - mano ekspertas.

Jis įsitikinęs, kad netolimoje ateityje įvairios Rusijos privačios kariuomenės pradės dalyvauti susirėmimuose, kuriuos sau sukurs Rusijos oligarchai, valstybinės korporacijos ir kiti įtakos centrai. Neabejojama, kad netrukus jie pradės kovoti dėl valdžios, kurią praranda diktatorius Vladimiras Putinas.

 

„Tik visiškas idiotas, užsukęs „mažą pergalingą žygį“ 2022 m. vasarį, galėjo nenumatyti tokios įvykių raidos“, - pareiškė M. Chodorkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(160)
(2)
(158)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: