„Prigožino fenomenas.“ Kodėl tiek rusų jį palaiko?  ()

Rusai šį purvą turės plauti dešimtmečius, jei ne šimtmečius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skandalingi „Wagner“ savininko Jevgenijaus Prigožino pareiškimai stipriai erzina aukščiausią Rusijos vadovybę. Tuo pat metu Rusijoje sparčiai didėja Prigožino gerbėjų armija.

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo visuomenės veikėjas, politikas ir žurnalistas Armanas Šurajevas iš Kazachstano. Jis pažymėjo, kad rusai šimtmečius turės atgailauti, tačiau dabar jie net nesuvokia, kiek skausmo sukėlė Ukrainos žmonėms.


Šurajevas negali suprasti, koks „Wagner“ įkūrėjo Jevgenijaus Prigožino „fenomenas“ ir kodėl rusai jį palaiko.

„Na, kaip galima apsaugoti savo tėvynę kariaujant svetimoje šalyje? Kur jie rado tėvynę Ukrainoje? Kurioje vietoje jie rado tėvynę? Bet rusai tuo tiki“, – kalbėjo politikas.

Šurajevas labai nusivylė rusų žmonėmis, nes 70% rusų vis dar palaiko karą. Jie mano, kad Ukrainoje jų sūnūs miršta už „Šventąją Rusiją“, už „Motiną Rusiją“.

 

Tik denacifikacija, kurią sąjungininkai atliko pohitlerinėje Vokietijoje, padės pakeisti rusų sąmonę.

„Visi vokiečiai turėjo kompleksų, nes jiems buvo gėda prieš savo senelius. Kadangi Vokietija yra šalis, nužudžiusi milijonus žmonių“, – pabrėžė žurnalistas iš Kazachstano.

Vladimirui Putinui užpuolus Ukrainą, Putinas ir Rusija tapo naujuoju Hitleriu. Rusai šį purvą turės plauti dešimtmečius, jei ne šimtmečius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: