„Totali gėda rusams! Tai yra visiška nesąmonė!“ Netikėta žinia, kaip buvo bandoma numušti dronus Maskvoje  ()

Elektroninės karo sistemos Maskvoje dirbo taip galingai, kad net slopino palydovinius navigatorius automobiliuose. Eksperto teigimu, šią technologiją labai pavojinga naudoti kovojant su dronais virš miestų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-31 „Totali gėda rusams! Tai yra visiška nesąmonė!“ Netikėta žinia, kaip buvo bandoma numušti dronus Maskvoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos srityje dėl Rusijos elektroninių karo sistemų veikimo į gyvenamuosius pastatus rėžėsi trys bepiločiai orlaiviai.

Apie tai savo „Telegram“ kanale rašė „Informacinio pasipriešinimo“ grupės karinis-politinis stebėtojas Oleksandras Kovalenka.

Bepiločių orlaivių atakos metu RF ginkluotosios pajėgos regione masiškai naudojo elektronines karo sistemas. Jų poveikis palydoviniams signalams buvo toks didžiulis, jog net automobiliuose išsijungė GPS navigacija.

„Tai visiška nesąmonė! Faktas yra tas, kad 3 dronai, kurie atsitrenkė į gyvenamuosius daugiaaukščius namus, buvo numušti būtent elektroninėmis karo sistemomis“, – komentavo Kovalenka.

Jis paaiškino, kad elektroninės karo sistemos nesunaikina sprogmenimis ginkluotų dronų, o tiesiog išmuša juos iš kurso, o šie skrenda toliau, gali sudužti ir smogti, nors ir ne ta kryptimi, kuria buvo paleistas. Daug saugiau fiziškai pataikyti į orlaivį, naudojant raketas ar pabūklus, kurie susprogdina kovinę galvutę ore.

 

„Oro gynyba Maskvoje šiandien pasielgė neprofesionaliai, sukeldama pavojų maskviečių gyvybėms. Totali gėda rusams!“, – apibendrino Kovalenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)

Komentarai ()