Stabdykit kraujo liejimą! Skelbia netikėtą „taikos planą“. Bus demilitarizuota zona ir referendumai  (1)

Indonezijos gynybos ministras Prabowo Subianto pasiūlė savo „taikos planą“ Ukrainai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-03 Stabdykit kraujo liejimą! Skelbia netikėtą „taikos planą“. Bus demilitarizuota zona ir referendumai  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jame numatyta nedelsiant nutraukti ugnį ir sukurti demilitarizuotą zoną palei dabartinę kovos liniją. Tai jis pasakė sakydamas kalbą Singapūre vykstančiame Šangri-La dialogo saugumo forume, pranešė „Censor.net“, remdamasis „Ukrinform“.

Subianto pažymėjo, kad „įvykiai Ukrainoje“ paveikė daugybę žmonių visame pasaulyje, nes smarkiai išaugo maisto ir energijos kainos, ir suformulavo savo „taikos planą“: „Pirma, nedelsiant nutraukti ugnį ir nutraukti karo veiksmus. Antra, atskirti abiejų pusių karius po 15 kilometrų nuo dabartinės fronto linijos ir sukurti demilitarizuotą zoną, trečia, sukurti taikos palaikymo misiją, globojamą JT, kuri stebėtų ugnies nutraukimą.“

P. Subianto siūlo „ginčijamose teritorijose“ organizuoti ir surengti referendumus, dalyvaujant JT, kad būtų „objektyviai nustatyta daugumos ginčijamų teritorijų gyventojų laisvė“ matyti savo ateitį.

 

„Nežinau, ar mano pasiūlymas yra priimtinas, tačiau tai yra konkrečios rekomendacijos forumo sprendimui, kad kuo greičiau būtų deeskaluota padėtis ir sustabdytas kraujo praliejimas šiame ginkluotame konflikte“, - sakė Subianto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(45)
(-42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: