Netikėta žinia. Pskove laukiamas puolimas iš Baltijos šalių (Video)  ()

Pskovo srityje sujudimas, planuojama kaip atremti „puolimą“ iš Estijos ir Latvijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pskovo srityje sujudimas, planuojama kaip atremti „puolimą“ iš Estijos ir Latvijos, su kuriomis regionas ribojasi. Jie paskelbė apie vietinės teritorinės gynybos formavimo pradžią ir kaip pavyzdį rodė „Belgorodo srities patirtį“, kurios dalį gana nesunkiai perėmė Rusijos laisvės legiono ir Rusijos savanorių korpuso savanoriai.

Tai pareiškė Pskovo srities gubernatorius Michailas Vedernikovas. Tačiau gali būti, kad „skatinti gynybos ir saugumo“ Pskovo teroristinės gynybos nariai eis į frontą Ukrainoje.

Pasak pareigūno, Pskovo srityje dabar ruošiamasi „bet kokiai įvykių raidai“ ir ketinama sukurti civilinę gynybą.

„Dabar mūsų užduotis yra padaryti viską, kad Pskovo sritis būtų pasirengusi bet kokiai įvykių raidai. Šioje dalyje maksimaliai išnaudojame Belgorodo srities patirtį. Ilgą laiką atidžiai ją tyrinėjome, artimiausiu metu atliksime visus reikalingus organizacinius darbus, kad būtų suformuoti operatyviniai būriai, padedantys gynybai ir saugumui Jie veiks visose savivaldybėse ir pirmiausia pasienio zonose. Pagrindinė jų užduotis bus padėti teisėsaugos institucijoms gaisrų gesinimo, galimų ekstremalių situacijų pasekmių likvidavimo atvejais bei pagalbą patruliuojant svarbiuose objektuose“, – sakė Vedernikovas.

Pskovo srities gubernatorius tikisi „atakos“ iš Estijos ir Latvijos šalių: būtent su šiomis valstybėmis šis Rusijos regionas ribojasi.

 

Tuo pat metu Ukrainos visuomenėje sklando pagrįsta prielaida, kad Pskovo srities „gynėjai“ ilgainiui atsidurs Ukrainos frontuose ir „gins“ savo regioną svetimos šalies teritorijoje kaip kiti „Rusijos gynėjai“.

„Toks dalinių kūrimas – dar vienas galimas būdas mobilizuotis. Pirmiausia rusams „prižadės“, kad tai yra teisės ir tvarkos regione palaikymo priemonės, o tada staiga jie atsidurs ne pasienyje su Estija, o fronto priekyje“, – rašo vartotojas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(6)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: