[ŽT] „Situacija labai grėsminga.“ Gali prasidėti didžiulis karas tarp Šoigu ir Prigožino (Video)  (1)

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko paaiškino, kas pasikeistų Ukrainai, jei privačios karinės struktūros būtų pavaldžios S. Šoigu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas tinklaraštininkas įsitikinęs, kad kai skirtingos Rusijos pajėgos susivienys ir pradės veikti vadovaujant Gynybos ministerijai, tai sustiprins RF kariuomenę, ir apsunkins ukrainiečiams užduotį išlaisvinti laikinai okupuotas teritorijas.

Rusijos privačių armijų pajungimas S. Šoigu ir V. Gerasimovui Ukrainai yra pavojingas, „24 kanalo“ eteryje, sakė Aleksandras Kovalenko.

„Piktasis odesietis“ išsakė savo nuomonę apie tai, kas pasikeistų Ukrainai, jei Rusijos Federacijoje egzistuojančios privačios karinės struktūros būtų pavaldžios Rusijos gynybos ministerijai: „Mums tai tikrai gali kelti grėsmę, nes jei šios grupuotės bus pavaldžios Gynybos ministerijai, tada, žinoma, jos dirbs su reguliariaisiais kariais darniau. Mums to nereikia.“

 

Kartu karo ekspertas suskubo nuraminti ukrainiečius, paaiškindamas: „Aš labai abejoju, ar jiems pavyks tai įgyvendinti. Kad ir kaip būtų, J. Prigožinas savo lygmenyje to neleis ir niekas negali jo priversti. Tik diskreditacija ir konfrontacija informaciniame lygmenyje tarp Rusijos Federacijos gynybos ministerijos ir FSB yra J. Prigožino praktika, ir jau ši konfrontacija gali pasirodyti kurstanti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(7)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: