„Įpyliau žibalo į ugnį!“ Kadyrovas skelbia pranešimą, kas nutiko jo dešinei rankai Delimchanovui  ()

Kadyrovo teigimu, žinia apie jo „dešiniosios rankos“ mirtį yra Ukrainos žiniasklaidos melagiena, nors pirminis žinios šaltinis buvo Rusijos žiniasklaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 14 dieną Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas savo kanale „Telegram“ paskelbė nuotrauką su Rusijos Valstybės Dūmos deputatu Adamu Delimchanovu.

Kadyrovas tvirtina, kad Delimchanovo sveikata yra puiki, o informacija apie jo sužalojimus yra „netikra“.

„Adamas Sultanovičius gyvas ir sveikas, net nesužeistas. Žinojau tai nuo pat melagienos pradžios, bet nusprendžiau visiems, pirmiausia ukrainiečiams, pademonstruoti, kiek žemai puolė jų žiniasklaida. Kiek reikia negerbti savo publikos, kad įžūliai meluotumėte, sąmoningai žinant, kad melas gali būti paneigtas. O kai įpyliau žibalo į ugnį, klastotės autoriai jau patikėjo savo pasaka“, – rašė Kadyrovas.

 

Verta paminėti, kad pirminis informacijos šaltinis, kurį Kadyrovas įvardijo melagienos šaltiniu, yra Rusijos propagandinis televizijos kanalas „Zvezda“, birželio 14 dieną pranešęs apie Delimchanovo sužalojimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(26)
(-23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: