[ŽT] „Bus toks smūgis, kad Europoje keisis valdžia.“ Ką planuoja Putinas  ()

Ukrainos žurnalistas Vitalijus Portnikovas atskleidė Putino niekšingą planą, galintį suduoti stiprų smūgį Afrikai ir Europai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Rusija nepasirašys susitarimo dėl grūdų – o Vitalijus Portnikovas tik priminė D. Peskovo žodžius, kuris tai pasakė atvirai, – tai daugelis Afrikos šalių badaus. 

Kodėl Rusijos prezidentas taip elgiasi su afrikiečiais, ir kokius planus jis turi šiandien, Vitalijus Portnikovas aiškina naujausiame analitiniame vaizdo įraše „YouTube“.

Publicistas atskleidė V. Putino planus dėl susitarimo dėl grūdų: „Putinas vis svyruoja tarp dviejų sprendimų. Vienas iš šių sprendimų – organizuoti visuotinį badą Afrikos šalyse, kuris, Rusijos prezidento ir jo patarėjų požiūriu, sukels baisią migracijos krizę, kuri apims Europą ir padės į valdžią ateiti kairiosioms ir dešiniosioms populistinėms politinėms jėgoms, pasirengusioms susitarti su Rusijos prezidentu tokiomis sąlygomis, kurias Maskva pateiks Europai.“

„Kita vertus, jis supranta, kad dėl šio visuotinio bado gali smarkiai pablogėti Rusijos santykiai su vadinamosiomis pasaulio pietų šalimis. Rusijos Federacijai esant politinėje izoliacijoje, kivirčytis su Afrikos ar Azijos šalimis yra per didelis malonumas net tokiam niekšui, koks yra prezidentas Putinas ", - emocingai apie V. Putino klastingumą kalbėjo Vitalijus Portnikovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(26)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: