[ŽT] Rusija ūžia. Paaiškėjo, kur gyvena Šoigu (Foto)  ()

Už kokius pinigus Šoigu pastatė prabangius rūmus, nežinoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministrui Šoigu vėl nemalonumai. Žurnalistai aptiko prabangius jo rūmus netoli Maskvos Rubliovkoje - kilo naujas skandalas. „Telegram“ kanalas „Agentstvo.Novosti“ publikavo nuotraukas, kuriose užfiksuotas prabangus nekilnojamasis turtas, kurio vertė milijonai dolerių. Pagal paskelbtą medžiagą namas buvo pastatytas tuvių stiliumi.

Jame yra du baseinai, akvariumai ir didžiulis židinys. Visas namo vidus medinis. Rūmų nuotraukas žurnalistai aptiko juos stačiusio „LEONARDO projekto“ architektūros biuro svetainėje. Tai, kad namas priklauso Šoigu šeimai, patvirtino ir architekto pažįstamas.

Išsamus nuotraukų tyrimas parodo prabangiai įrengtą miegamąjį, svetainę, biblioteką, taip pat biliardo kambarį. Žurnalistai jau seniai rašo apie korupciją Rusijos Federacijos gynybos ministerijoje. Už kokius pinigus Šoigu pastatė prabangius rūmus, nežinoma.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(41)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: