[ŽT] Lenkijoje rastos nuolaužos su užrašais rusų kalba  ()

Žurnalistų teigimu, oro objektas buvo rastas netoli karinės bazės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Manoma, kad netoli Branevo aptiktas objektas yra meteorologinis balionas. Apie tai socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė Lenkijos nacionalinės gynybos ministerija.

Ministerijos teigimu, atitinkamos institucijos dabar tiria šį atvejį.

Vietos leidinys PAP.pl, remdamasis teisėsaugos pareigūnais, pranešė, kad Varmijos Mozūrų policija perdavė kariškiams nežinomą objektą, panašų į oro balioną.

Spaudos atstovas Rafalas Jackowskis sakė, kad birželio 30 d. apie vidurdienį vietos gyventojas pranešė teisėsaugos pareigūnams, kad Branievo vietovėje rado objektą, panašų į oro balioną. Policijos pareigūnai nuvyko į vietą ir paėmė rastą objektą, kuris vėliau buvo perduotas kariškiams.

 

Fakt.pl žiniasklaidos duomenimis, balionas buvo rastas Penzno savivaldybėje, netoli Branevo mieste esančios karinės bazės, kurioje dislokuota 9-oji Branevo šarvuočių brigada, pavadinta karaliaus Stepono Batoro vardu.

Žurnalistai taip pat atkreipia dėmesį, kad vietoje buvo užrašai rusų kalba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(6)
(8)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()