„Kažkas čia ne taip.“ Bręsta intriga. Skelbiama apie keistą Peskovo elgesį (Video)  ()

Rusijos diktatoriaus spaudos sekretorius keistai elgiasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatoriaus spaudos sekretorius keistai elgiasi. Galbūt Dmitrijus Peskovas siekia patekti į didelį politinį žaidimą kaip nepriklausomas dalyvis.

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė politikos strategas Michailas Šeitelmanas. Anot jo, Peskovas „išduoda“ Putiną.

„Viskas, ką Peskovas darė pastarosiomis dienomis, yra didesnis maištas nei tai, ką darė Prigožinas. Nesakau, kad tai sąmokslas, bet kažkas čia ne taip“, - sakė Šeitelmanas.

Visų pirma, per minėtą Jevgenijaus Prigožino „perversmą“ pabėgo visi, išskyrus Peskovą. Jis buvo beveik vienintelis, kuris kažką komentavo. Birželio 24-osios vakarą V. Putino pranešėjas paskelbė apie maišto pabaigą.

Be to, Peskovas patvirtino „Wagner“ vadovo ir vadų susitikimą su Putinu. Tai esą įvyko birželio 29 d.

Pastaba! Dmitrijaus Peskovo sūnus tariamai kovojo „vagneriečių“ gretose. Pats Prigožinas tvirtino kad Nikolajus buvo artileristas ir tarnavo, „parodydamas netikrus dokumentus, kuriuose buvo pakeistas vardas, pavardė ir tėvavardis“.

Naujausi Putino atstovo spaudai pareiškimai

● Dmitrijus Peskovas Rusijos diktatoriaus vardu ir toliau aktyviai komentuoja pastarojo meto įvykius. Visų pirma, jis „supratingai“ reagavo į „Azov“ vadų grįžimą iš Turkijos į Ukrainą. Anot jo, Recepas Tayyipas Erdoganas tariamai buvo „spaudžiamas NATO“.

 

● Be to, Peskovas nepavargsta skelbti melagingus pareiškimus apie Zaporižios atominę elektrinę. Teigiama, kad aplink stotį padėtis labai įtempta dėl didelės „sabotažo iš Kyjivo“ grėsmės.

● Anksčiau V. Putino atstovas spaudai jau gyrėsi vadinamosios Ukrainos „demilitarizacijos“ sėkme. Jo nuomone, ši užduotis iš tikrųjų „daugumoje įvykdyta“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(21)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: