„Bus aktyvuotos visos slaptosios pozicijos.“ Galinga žinia. Ką visiškai slapta ruošia Ukraina  ()

„Jie dirbs Ukrainos labui“, – sakė Malomužas. Pasak jo, Putino aplinka palaiko ryšius su Vakarais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialieji Ukrainos žvalgybos pareigūnai ne kartą yra prasiskverbę į priešo teritoriją, kur sustiprino prieštaravimus tarp įvairių karinių struktūrų, tokių kaip Prigožino „Wagner“ ir kitų, o tai leidžia dar labiau griauti Putino režimą.

Be to, net Putino aplinkos žmonės, nematantys Rusijos pergalės kare perspektyvų, ieško variantų, kaip išsisukti nuo atsakomybės ir neutralizuoti režimą, todėl aktyviai palaiko ryšius su Vakarais ir iš dalies su Ukraina.

Tai buvęs Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas, generolas M. Malomužas paskelbė interviu Oleksijui Gomonui, kurį galima peržiūrėti Dmitrijaus Gordono „YouTube“ kanale.

Eksperto teigimu, Kremliaus aukšto rango pareigūnai paprastai palaiko ryšius su Vakarais, nes Rusijoje vyrauja nuostata, kad būtent Vakarai lemia situaciją ir netgi gali kur nors nukreipti Ukrainos vadovybės poziciją.

Dažniausiai jie bendrauja su didžiausią įtaką turinčių didžiųjų valstybių (JAV, JK, Vokietijos) atstovais ir konfidencialumą garantuojančiomis žvalgybos agentūromis.

„Žinoma, dalis jų palaiko ryšius su mūsų šaltiniais, o tai gali turėti įtakos situacijai. Bet mes to neatskleisime“, – sakė Malomužas.

 

„Žinau tik todėl, kad mano žmonės dirba šia kryptimi ir turi prieigą prie labai aukšto lygio informacijos ir ateityje vaidins lemiamą vaidmenį suardant Putino režimą, ypač strateginių puolimo operacijų metu, kai režimas jau drebės. Būtent tada bus suaktyvinamos visos slaptos pozicijos bet kokiu formatu. Jie neprotestuos, ne. Bet jie dirbs Ukrainos ir mūsų sąjungininkų labui“, – sakė Malomužas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: