Rusai pamišo. Skelbiamas šokiruojantis žemėlapis, ką daro per visą fronto liniją (Foto)  ()

Okupantai kruopščiai ruošėsi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiau nei metus trukusios pilno masto invazijos rusai vienu metu įrengė kelias gynybos linijas. Tai patvirtina nemažai analitikų ir karo stebėtojų. Parodytas šokiruojantis žemėlapis.

Jame galima pamatyti, kaip įsibrovėliai ruošėsi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimui. Tiesą sakant, kelių gynybos linijų statyba ir aktyvus visko aplink kasimas tapo priežastimi, kodėl Ukrainos kariuomenei sunku žengti į priekį. Tačiau nepaisant to, ji žengia!

Rusų apkasai

Amerikos įmonių instituto Užsienio ir gynybos politikos tyrimų departamento analitikas Brady Africk soc. tinkle paskelbė žemėlapį, kuriame matyti, kaip kruopščiai okupantai ruošėsi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimui.

Jo paskelbtame žemėlapyje galite pamatyti priešo apkasus prieš ir po plataus masto invazijos. Taigi, įtvirtinimai, kuriuos priešas pastatė iki 2022 metų vasario 24 dienos, buvo nudažyti juoda spalva. Raudona nauja. O jų mastai šokiruojantys.

 

Ekspertas pažymėjo, kad Rusijos kariuomenė Ukrainoje ir toliau stiprina savo gynybą fronto linijoje. Anot jo, atnaujintame žemėlapyje matyti, kad atsirado daug naujų apkasų. Juos užfiksavo palydovai. Pavyzdžiui, sako analitikas, prie Lysyčansko, Luhansko srityje, atsirado naujų apkasų ir užtvarų. Paskutiniai buvo įrengti prie kelių, vedančių į patį miestą.

 

Be to, rusų įsibrovėliai apsikasė ir netoli Bachmuto. Per kelis puolimo mėnesius  jie ne tik kasdien šturmavo miestą, bet ir kasė apkasus, stiprino gynybą aplinkui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(12)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: