[ŽT] Galingas prasiveržimas. Rusai traukiasi. Didžiausi Z kanalai skelbia paniką prie Bachmuto  ()

Rusijos „karo korespondentai“ ir Z kanalai praneša apie Rusijos kariuomenės traukimąsi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai patvirtina rimtas RF ginkluotųjų pajėgų problemas netoli Bachmuto, kur okupantai, greičiausiai, jau prarado dviejų pagrindinių gyvenviečių kontrolę. Didžiausi Z kanalai skambina pavojaus varpais ir praneša, kad žiemą ir pavasarį vargais negalais užgrobtos teritorijos ir daugybė aukų pareikalavusios teritorijos dabar greitai grįžta į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrolę.

APU sekmadienį ir pirmadienį perėmė 5,45 kv. km teritorijas netoli Andrijivkos, esančios į pietus nuo Bachmuto. Tai liudija projekto „DeepState“ duomenys. Rusijos „Telegram“ kanalai praneša, kad „pilkojoje zonoje“ iš karto atsidūrė dvi gyvenvietės, rašo „Agentstvo.Novosti“.

Projekto „DeepState“ duomenimis, Ukrainos ginkluotosios pajėgos priartėjo prie Kliščijivkos ir Andrijivkos gyvenviečių (7–10 km į pietus nuo Bachmuto).

Rusijos šaltiniai taip pat praneša apie Ukrainos karių veržimąsi šia kryptimi. Kanalas „WarGonzo“ rašė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos „prasiveržė“ į Andrijivką. „Telegram“ kanalas „Dva majora“ pranešė gavęs informacijos, kad Andrijivka tapo „pilkąja zona“. Artimas Gynybos ministerijai „Rybar“ pranešė, kad Ukrainos kariams pavyko įsitvirtinti aukštumose, esančiose šalia Kliščijivkos. Apie tą patį pasakojo visos Rusijos valstybinės televizijos ir radijo transliavimo kompanijos „karo korespondentas“ Aleksandras Sladkovas ir „Komsomolskaja pravda“ „karo korespondentas“ Aleksandras Kocas. Kocas pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos įžengė į pietvakarinę Kliščijivkos dalį, gyvenvietės niekas pilnai nekontroliuoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(2)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: