„Tai priartins Ukrainos pergalę.“ Šis vokiškas ginklas daro stebuklus (Video)  ()

Desantininkai mano, kad daugybė pėstininkų kovos mašinų „Marder 1A3“ duos greitesnių rezultatų kontrpuolime ir priartins pergalę prieš Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pėstininkų kovos mašina „Marder 1A3“ sėkmingai naudojama fronte prieš Rusijos užpuolikus.

Kariškiai įvertino mašinos technines galimybes. Jie atkreipė dėmesį į teigiamus aspektus, palyginti su sovietiniais analogais. V6 MB 833 variklis yra vienas iš reikšmingų pranašumų. Jis gali išspausti net 450 kW.

Vokiečių gamybos įranga greitkelyje išvysto 60–65 km/val. greitį, o nelygioje vietovėje – 30–45. Pagrindinė kovinės mašinos ginkluotė – 20 mm automatinis greitašaudis pabūklas MK 20 Rh 202. Šaudymo greitis – 1000-1200 šovinių per minutę. 7,62 mm kalibro kulkosvaidis MG-3 rodo turi didelę galią, nes jo šaudymo greitis yra 1000-1200 šovinių per minutę. Karių skyrius skirtas vežti šešis įgulos narius.

Pasak karių, ši technika yra daug patogesnė nei sovietiniai BMP-1 ir BMP-2, kurie tarnauja Ukrainos ginkluotosiose pajėgose. Desantininkas pažymėjo, kad būtent didesnis šių pėstininkų kovos mašinų skaičius priartins Ukrainos pergalę prieš grėsmingą ir žiaurų priešą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(1)
(52)

Komentarai ()