„Ten totalus košmaras. Visi šlapinasi apkasuose.“ Z-kanalas skelbia pragarą  ()

Okupantų nervai ant ribos dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netoli Urožainės kaimo (Donecko sritis) Rusijos armijos padėtis yra apgailėtina. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija ten tiesiog „šluoja“ priešo karius.

Apie tai rugpjūčio 1 d. vakare „Telegram“ atvirai parašė kolaborantas, teroristinės Donecko liaudies respublikos „lauko vadas“ Aleksandras Chodakovskis, praneša „Dialog.UA“.

Chodakovskis nuliūdo pabendravęs su bendražygiu, kuris kovoja šiame fronto ruože. Jis patikino, kad dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos okupantai bijo išlįsti iš griovių net būtinybės ištikti.

„Vaikinai šlapinasi apkasuose, tiesiai į stiklainį, kad nereikėtų lipti iš slėptuvės... Daužo kasetėmis (kasetiniais sviediniais - red.). Jei paprastas sviedinys – prisėdai ir pralaukei, tai ten jei pataikys virš galvos – nei pasislėpsi, nei prisidengsi“, - atpasakojo Z-vadas bendražygio žodžius.

 

Chodakovskis skundėsi, kad Rusijos ginkluotosiose pajėgose praktiškai nėra kontrbaterinės kovos, okupantai nieko negali padaryti su Ukrainos artilerija.

„Bejėgiškumas prieš artileriją yra sunkiausias jausmas..... Kaip neutralizuoti tai, ko nematai ir nepasieki? Nervai yra ant ribos“, - pranešė kolaborantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(1)
(91)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()