„Tai visiškai slapta, bet negaliu to nepasakyti. Maskva bus subombarduota. Niekas nieko negalės padaryti“  ()

Gordonas perspėjo rusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žurnalistas ir televizijos laidų vedėjas Dmytro Gordonas pareiškė, kad karas bus perkeltas į priešo teritoriją.

Dmytro Gordonas suintrigavo ukrainiečius pranešimu apie svarbius istorinius įvykius, kurie artimiausiu metu įvyks Ukrainos priešo teritorijoje. Žurnalistas subtiliai užsiminė, kad žino apie tai, ko negalima sakyti. Kartu akivaizdu, kad žinia tokia, jog jis negali susilaikyti ir apie ją nutylėti.

Dmytro Gordono interviu su Vasilijumi Golovanovu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Garsus žurnalistas neslėpė, kad iš savo šaltinių sužinojo Ukrainai teigiamos informacijos, todėl nori ją išsakyti. Kadangi garsiai kalbėti apie būsimus įvykius draudžiama, jis užsiminė: „Neabejoju, kad „valandą X“ Maskva bus tiesiog subombarduota, ir niekas nieko negalės padaryti. Tai iš esmės viskas. Laikas veikia prieš Rusiją, laikas veikia Ukrainos naudai.“

Tada Dmytro Gordonas, neslėpdamas džiaugsmo, kad laukia to, kas įvyks, pasakė: „Esu labai geros nuotaikos, žinau daug gerų dalykų ir noriu, kad mano nuotaika būtų perduota ukrainiečiams. Mes, vaikinai, turime gerų perspektyvų. Mes juos pribaigsime ne tiesiogiai mūšio lauke, kur turime rizikuoti savo kovotojų gyvybėmis. Ne, mes juos pribaigsime jų teritorijoje ir sukursime nepakantumo situaciją Rusijos visuomenėje, kai vieną dieną „elitas“ ateis pas Putiną ir pasakys: „Vova, taip toliau tęstis negali.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(5)
(113)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: