N-18! „Bradley M2“ sprogsta ant minos. Armaitis skelbia šiurpią tiesą: „Šito neparodys jokia TV“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-08-16 14:23
Tu dažnai labai keistai interpretuoji dalykus. Nenori Ukraina karo. Kaip ir nenorėjo vasario 24. Jei Rusija išveda kariuomenę, karas baigiasi. Ji nori susigrąžinti savo žemes, žmones ir teisingumą, bei apsaugoti save. Čia tas pats, kas rusai užgrobtų Vilnių, o mes bandytume jį susigrąžinti ir tu sakytum "Lietuva nori karo". Rusai nori karo, jei būtų nenorėję, tai jų ten nebūtų. Tai aišku, jei jiem viską atiduoti - karas laikinai baigtųsi. Laikinai
kestutisz 2023-08-16 14:32
Tipinis "rusai puola" kaip tik atbukino, kai niekuom* nepagrįstas tapo anekdotu. *gal ir buvo kokios slaptos pažymos, ar ministro pokalbiai lovoje, bet jei nori, kad visuomenė patikėtų - turi būti išlaikomas lygis. Na, bent jau jei pažiūrėsi ukrainiečius jie rimtai užsiiminėjo faktų rinkimu rusyne ir viešinimu, dauguma dabar plačiau ir pas mus žinomų laidų/apžvalgininkų laidų apie korupciją, militarizaciją, etc yra tęstiniai projektai nuo 2014tų kurie manau labiausiai ir paruošė visuomenę "russky mir" atėjimui.
immortallt 2023-08-16 15:13
Karas vyko nuolat, tik tai nebuvo tiek akivaizdu - kraujai nesitaškė, žmonių nežudė ir nešaudė. Daugumai nesuprasti geopolitniai ir politiniai, ar net ekonominiai santykiai. Koks trečdalis populiacijos linksėdavo, kai nebeįleisdavo mūsų žemės ūkio produkcijos, nes neatitinka GOST standartų, kad va, pas maskolius kaip maisto kokybe rūpinasi, dzin, kad su kokybe ten nesusiję ir maskoliai ėda riebalų mišinį, o ten parašyta sviestas. Pienas irgi absoliuti didžioji dalis dabar iš miltelių. Grietinė, sūriai - riebalų mišiniai, nors taip neparašyta. Nematė ar nenorėjo matyti ir energetikoje karo. Nematė ir kad politikai ir tam tikri judėjimai finansuojami maskolių pinigų ir sėja destabilizaciją. Net pilna privisę visokių judėjimų "ale gyvas žmogus", kur kažkodėl visada kažkaip išlenda sąsajos su maskoliais, kokie jie geri. Taip kad neakivaizdus karas vyko, bet mes prie jo pripratome, ir galvojome kad tik toks ir bevyks stumdymasis.
donatasv 2023-08-16 22:03
Nemačiau nei vieno pasisakymo šitame forume, kad būtų už prekybą su rusija. Atmetimas propagandos, kad rusas kris ekonomiškai nėra skatinimas prekiaut su rusija. Ne visi gyvena rožinėse svajonėse kaip tu ir imortal tikėdami Ukrainos pergale. Puolimas nepavyko bet rusam visada taip pradžia šūdas vėliau įsivažiuoja, tuo labiau ginantis. Visas tas š varom iki 90 sienų yra labiau skirta Ukrainoms žmonėms, kad nors kas nors vis dar eitų į karą, pati Ukrainos valdžia manau jau seniai suprato, kad tai ką duoda vakarai tai užtenka, kad nebūtų sunaikinti. Kol neatakuos ruso bazių pačioje rusijoje, tol nepajudės į priekį.
immortallt 2023-08-17 08:02
donatasv, tai papasakok, kaip atstatys savo ekonomiką, ir kokiais būdais pergabens pusę savo naftos į kitas rinkas?
Myslius 2023-08-17 10:05
immortallt, su tavim diskuituot beviltiska, tau 10 kart sakysi, tu kaip uzstrigusi plokstele
Benediktas 2023-08-17 10:29
Pasižiūrėk į savo komentarus.
donatasv 2023-08-17 10:53
Jiems nereik atstatyti jokios ekonomikos. Jei reiks badu marins tautą, jau ne kartą taip buvo ir represijomis valdys viską, o iki bado ten jiems kaip iki mėnulio.
Benediktas 2023-08-17 11:15
Tai esi už sankcijų Rusijai laikymąsi ir nepasisakai dėl vakarų ekonomikos dėl to, kad gal jau užtenka, kad tai nieko nepadeda?
donatasv 2023-08-17 12:55
Aš pabrėžiu jog sankcijos neveikia taip kaip suplanuota bet tai nereiškia, kad aš sakau einam toliau prekiaut su rusija. Čia nuo karo pradžios vis ta nesamonė nesibaigia nors jau apmažėjo apie Ukrainą arba gerai, arba nieko, apie rusą, arba blogai, arba nieko, apie sankcijas bus pzdc rusui, arba nieko. Kitu atveju tu ruso trolis... gal pabusk jau iš tų nesąmonių ir apsidaryk aplink? Nuo karo pradžios sakiau, kad rusui vakarų nereikia dreifuos jie su savo vidine ekonomika + rytų šalių prekyba ir vargo nematys. Visa tai ir pildosi. Vakarai išėjo ko jiems trūksta? Maisto kaip ssrs laikais? Kiek pažiūri krautuvių apžvalgas vienas kitas vakarų produktas visa kita made in russia... Ginklų? Viena dižiausių pasaulio ginklų gamintojų, plius kinas su rusišku klonu šalia... pažiūrėkit į Vokietiją, ką davė vidinė apyvarta ir karo pramonė karo pradžioje ir kariaujant antrą pasaulinį. Visi vartot lyg tai neegzistuojantis dalykas. Tarsi vakarai maitina rusiją... senai šios tendencijos jau pasikeitę. Nėra taip kaip karo pradžioje bet tikrai ne taip, kad nepajėgtų išsilaikyt.
HardAxe 2023-08-17 15:12
amen.
Benediktas 2023-08-17 16:22
Supratau, pagal tave - ar gauti sankcionuotas prekes ar negauti, ar uždirbti trigubai daugiau, ar ne - Režimui tas pats. Ar rublis nuvertėja, ar ne - režimo galėjimo išsilaikyti terminas nesikeičia, kariuomenės pajėgumas nesikeičia. Sakykim nebūtų sankcijų, tai kinai galėtų ir ginkluotę Rusijai pardavinėt, už pinigus, kuriuos gautų iš Vakarų už naftą ir dujas. Nežinau, kaip tau pavyksta galvoti - kad tai nesudaro skirtumo. Bet tai tavo nuomonė.
donatasv 2023-08-17 16:49
Kol kino neišprovokuosim, tol jie dideliu mastu rusui nepadės. Visa tai ką tu išvardinai daro įtaką, bet pažiūrėk į realybę. Karas nr 1 procesas rusijoje visa kita galima sakyt, jei nenugriuvo rusijoje, tai lai griūva bet karas privalo eiti toliau... ir iš šios situacijos rusija jau neturi kelio atgal. Nebent pripažins pralaimėjimą, o to nesimato. Jei putino rėžimas darys kažką kitaip jam kaput, viskas putkinas gali pradė kast sau duobę. Tokia yra realybė ir aš nesiruošiu jos ignoruoti, kad susilaukčiau kažkokių pliusų ar pasirodyt madingam su savo "populeria nuomone". Dėl kariuomenės. Ginkluotės gintis panašu užtenka ir pradeda papildomai gamint naujomis linijomis naujus produktus. Mėsos turi ir nereik ignoruoti fakto, kad Ukraina ne guminė. Rusas puolė skaičius žuvusių Ukrainiečių tikrai nebuvo 4x mažesnis nei ruso, dabar puola Ukraina tai vėl atsimuša į realybę, o svajonė tikrai neartėja, bent jau mano požiūriu.
Benediktas 2023-08-17 17:07
Griūnant ekonomikai ir nuvertėjant pinigui, tęsti karą sunkiau - tai ir yra sankcijų esmė. Tai yra laiko sutrumpinimas. Taip visi galvojo, tame tarpe ir aš, kad ekonomika greičiau nusės, bet ji sėda, kad ir dvigubai ilgiau - ir tai yra gerai. Tiksliau Ukrainai net nubūtų įmanoma apsiginti prieš Rusiją, jei ji būtų niekuo neapribota nei pinigais, nei ginkluote, kareivių yra ir bus. Gal ateis laikas, kai ir Maskvoje ekonomika pasijaus. Tegul organizuoja Putinas karą su mažai pinigų, nei su daug pinigų. Sunkiau vistiek. Ten gi Rusijoje daugiau nei pusė valdiškuose darbuose dirba arba prie armijos. Visus reikia išlaikyti. Privačiam sektoriui manau irgi nepyragai. Jei darbo netenka - moketi pašalpas. Visi pinigai ne tik ginklam.
HardAxe 2023-08-17 17:38
kaži kiek metų dar laikys tokia ekonomika, kai iš kinijos gauna didžiąją dalį reikalingų prekių. Paskutinę savaitę rublis pakilo netoli 10%. Visi laukiam, kol maksviečiai sukels skandalą ir nuvers putiną? Pagalvok kaip gyvenimas rusijoj vyksta: Europoj gyvenimas irgi ne į gerą eina išlaikant ukrainą ir taikant sankcijas. O rusai laukia kol vakarai išrinks karui nepritariančią valdžią ir galės nugalėt ukrainą. Bandė pulti, nepavyko, dabar įsikasė ir daro tą patį, ką UA darė baxmute. Daužo vakarų techniką ir laukia ekonominių pokyčių. Skaitei šitą strtaipsnį? Iš puolimo reido grįžta 1/3 įrangos savo eiga. Kodėl jie turėtų pasiduoti dabar, kai aktyviai naikina vakarų ginkluotę? Nėra importo? Nu nėra, bet vakarai tokie žiauriai blogi, kas sveiku protu pirktų jų produkciją? Karinės gamyklos tik spartėja su produkcija. Bent kolkas. Kai prasidės šikna, tada atsiras priežasčių nutraukti karą. Bet yt pažiūrėjus jaunų rusų apžvalgas apie gyvenmo pasikeitimus, nugi blogiau, bet nieko drastiško. O ką jie gaus pasidavę? Reparacijas mokės? Ekonomikai tai nepadės. Sulauks vakarų investicijų? Manau ne per pirmus 10 metų. Susigražins kalinius ir paleis į laisvę duotis po gatves? Mažai privalumų, mažai net eiliniam pojokui.
Benediktas 2023-08-17 17:51
Naftą ir dujas pirko. Kokie dar rusiški produktai. Kokia tavo viso šito komentaro esmė? Kad sankcijos nieko nereiškia? Jei nieko nereiškia, pagal tave, tai tipo jų nereikia?
donatasv 2023-08-17 18:20
Tapati reikšmė kurią aš tau jau išdėščiau, o tu vis renkiesi ignoruoti.
Benediktas 2023-08-17 18:24
Nu jūs su HardAxe sakot, kad sankcijos nepadeda, su wishful argumentais - Rusija tokia stipri ir galinga, kad sankcijos nieko nereiškia karui. Panašiai, kaip Afganistanas Sovietų Sąjungai nereiškė. Kai matome, kad rublis jau netoks, koks buvo.
Myslius 2023-08-17 18:49
Benediktas, tau ir kitiems geopolitikams: Ateina ruduo, Rusija sumobilizuoja dar 500k kareiviu, tavo kaip stratego sprendimas: a) Ivedi NATO ginti b) Siulai Ukrainai mobilizuoti irgi 500k (is kazkur, bobutes gal) c) Pradedi siulyti taika d) Reki kad ju armija sudas ir kad Ukrainieciai laimes e) Siulyk savo
donatasv 2023-08-17 18:53
Pasižvalgyt į rublio istoriją ir suprasi iki kiek tai fiktyvus džiaugsmas. Visos šitos sankcijos nepraeis kaip praėjo ssrs laikas rusija tam pasiruošusi gali ignoruot jei nori tapatį kartojau nuo karo pradžios. Tai tik vakarų parodija pažiūrėkit kiek mes darom... kaip ir su ginklais pažiūrėkit ateis su vakarietiška technika ir ištaškys rusą į gabalus, o kokia yra realybė? Jei nori pranašumo duok visa komplektą oras, žemė, vanduo ir povandeniu. Kitu atveju tai tik fiktyvus parodymas kiek mes darom. Tai nėra džiaugsmas, kad rusui sekasi, tai yra realybė, kad vakarai fiktyvūs šūdžiai kurie vaidina, kad daro, o realiai šūdą mala.