N-18! „Bradley M2“ sprogsta ant minos. Armaitis skelbia šiurpią tiesą: „Šito neparodys jokia TV“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-08-17 19:04
Aš neginu vakarų, jie šūdą mala. Ant kiek reikia apsimetinėti, kad sakyti, kad sankcijos nieko nereiškia, geriau būtų neįvedinėję. Rusija žaidžia su pokerface iki pat galo, Trumpo išrinkimo, ir tada baigsis karas, Rusija iseis kaip laimetoja, jiems reikia metus dar testi kara su pokerfacu, is paskutiniųjų. Jie mano, kad Trumpas privers Ukrainą atsisakyti teritorijų. Metus, pusantrų reikia Rusijai išlaikyti frontą nesugriuvusį - bus sunku. Jei neišrinks Trumpo, Putinui bus katastrofa. Jei išrinks Trumpą - Ukraina galės atsisveikinti laikinai su savo žemėmis. Ir gali tekti veliau saudyti į savus žmones, kurie bus sumobilizuoti. Nukentes ne tik Ukrainos, bet ir mūsų saugumas, smarkiai. Teks istverti 5 metus, Trampo valdymą.
donatasv 2023-08-17 20:33
Kodėl neįvedinėt? Sankcijos savo efektą duoda ir po karo rusijai reiks gyventi, vat kai baigsis karas sankcijos bus didžiausias kozeris gaut reperacijas iš ruso atstatyt Ukrainai. Taipogi užšaldytų pinigų atėmimas ir panaudojant Ukrainos naudai. Visa tai gerai, bet tai nebus karo užbaigimo priežastis. Visko gali būti su trumpu. Bet tiesioginį karą pradėjo prie bideno, o trumpo bijojo. Aišku iki begalybės netemsi gumos, manau jie labiau tikisi įšaldyto konflikto ir toliau kišt savus į Ukrainos valdžią bandant palenkt juos į savo pusę.
Benediktas 2023-08-17 21:08
Bet kokiu atveju sankcijos gerai. Jie nepuolė tada, tai reiškia dėl Trumpo? Taip dabar galima prigalvoti visokiu pasakų. Trumpas gi pasiruoses per 24val priverst ukraina atiduot zemes, ko Putinas nori. Jis pats tai pasakė. Greičiau nebuvo pasiruošę normaliai karinei operacijai. Trumpas irgi dare pasiruosimo darbus, skalde NATO, JAV institucijas, priesino JAV su Europa. Beda Putinui, tik kad Trumpo neisrinko antrai kadencijai, butu gal karas ir anksciau prasidejes. Isrinko Baidena, bet Putinas paskaiciavo, kad negalima ilgiau laukt, nors Baidenas sustiprino vel transatlantinius rysius ir sumazino susiskaidyma pacioje JAV.
donatasv 2023-08-17 21:51
Visai tikėtinas scenarijus, logiškas. Bet aš kažkaip skeptiškai žiūriu į tuos trumpo pasisakymus. Šiuo metu JAV parama smukus ir pagrindinę našta neša europa tai ir trumpo žodis turėtų ribotas sprendimo galimybes. Beto pats nato aliensas palaiko tą pusę, kad Ukraina turi spręsti. Labiau populistiniai išsišokimai. Jei ir toliau spec tarnybos viešins trumpo darbelius tai jo dienos turėtų būt suskaičiuotos. Plokščiažemių JAV netrūksta, bet tai nėra pagrindinė masė
Myslius 2023-08-17 23:50
Bent jau siek tiek susisneket pradejot. Tai ne tik Trumpas. Galiu sarasiuka: 1) Trumpas pasake kad teks atsisakyt teritoriju pries metus 2) Elonas Muskas irgi pasake, visi ji uzsipuole 3) Uzvakar, pirma karta per pusantru metu, pasake ir NATO generalis sekretorius, Stoltenbergas, kad jei Ukraina nori i NATO jei gali tekti atsisakyti kaikuriu savo teritoriju. Yra zmones kurie stebi ir sprendimus priimineja logiskai. Nereikia taip uzsipulti zmoniu. Yra zmones kurie sako kad Ukrainai gali tekti atsisakyti teritoriju, ir yra kurie sako kad nesutikt. Ir viena ir kita puse palaiko Ukraina. Tiesiog dabar karas yra tokiame taske, kad visi supranta jog tolimesni sprendimai gali buti tokie, kuriu nei vienas sveiko proto zmogus nenoretu priimineti. Buvo tokia situacija pries kara, vienas daznai uzduodamas klausimas is Rusijos puses buvo "Ar bus NATO kariai kare?". Daug kart klause, ir viena karta Biden'as atsake "Nebus". Penkiu sekundziu pauze. Putinas "xarasho". Po kurio laiko, Kinija to pacio klausia, ar bus NATO kariai Taiwan'e. Bidenas: "U.S forces would defend Taiwan in the event of a Chinese invasion". Suprato savo klaida. Nepatinka man Trumpas, bet Biden'as del sito irgi, mano nuomone jis pasmerke Ukrainiecius. Taip pat pasmerke kai ir atomines bombas priverte rusams atiduot, nenoredami zinoma, santykiai su rusais geresni tada buvo, bet vistiek. Du kart.
Myslius 2023-08-18 00:37
Kas del atominiu bombu tai man atrodo dabartinis modelis yra labai zalingas. Kai kuriuos valstybes, neminesim vardu, jauciasi nepalieciamos nes jas turi. Kitos neturi. Reiketu paskirstyti bombas po visur. Kad visi turetu, kiekviena valstybe, bet po protinga kieki, kokia vokietija 10, lenkija 2, mums 1. Ukrainai kokia 3, Rusijai kokia 20, Amerikai kokia 40, nes dabar kai turi ten tukstanciais, kitiems neduoda, kiti kencia, kai kurie nenugalimi jauciasi, kitiems kencia. Negerai taip. Jei protingai padistributintai tai "chain reaction" kad visi issizudo tampa neimanoma, nes konfliktas kyla tik tarp dvieju valstybiu, net jei jos ir susinaikintu tarpusavyje, kitos tikrai nenores mest, pasimokys is pirmu susinaikinusiu idiotu. Pageretu ir diplomatija ir karu sumazetu. Netikiu i dieva, bet kodel butent tokie fizikiniai desniai egzistuoja kad bombos yra, gal kas ir sukure ar naturaliai taip susiformavo, kad atominiu bombu paskirtis turetu buti saugumo uztikrinimas, karu isnykimas. Jos turetu but paskirstytos taip, kad kaimynai nenoretu taves pulti, tu kaimynu, bet kad negrestu visuotinis kataklizmas, pvz net jei ir kiltu konfliktas tarp US ir Rusijos.