„Putino laukia daug netikėtumų.“ Baltarusiai apšalę. Ką padarė Lukašenka  ()

„XIX amžiaus baltarusių literatūros draudimas yra nauja fazė. Manau, kad Putinas turi daug ko iš jo pasimokyti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos žurnalistas, buvęs Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Igoris Jakovenko „24 kanalui“ pasakojo, koks yra pagrindinis dažnų Baltarusijos diktatoriaus interviu tikslas. Greičiausiai A. Lukašenka ieško asmeninio išsigelbėjimo būdų, nes nenori nugrimzti į dugną kartu su Putinu.

Lukašenka dar turės laiko išduoti Putiną. Bandys susisiekti su Vakarais, Europa. Pavyzdžiui, kreipsis į Lenkiją“, – kalbėjo žurnalistas.

Nors dabar Lukašenka elgiasi atvirkščiai. Diktatorius uždraudė kai kuriuos XIX amžiaus baltarusių klasikos kūrinius ir paskelbė juos „nusikalstamais“. Lukašenka padarė viską, kad baltarusiai jo neapkęstų.

XIX amžiaus baltarusių literatūros draudimas yra nauja fazė. Manau, kad Putinas turi daug ko iš jo pasimokyti“, – sakė Jakovenko.

„Situacijoje, kai Rusija pralaimi karą, diktatoriui reikia parodyti, kad jis pats kažko vertas. Lukašenka grimzti į dugną kartu su Putinu akivaizdžiai nenori. Jis ieško individualaus išsigelbėjimo kelių. Nes kolektyvinio išsigelbėjimo su Putinu akivaizdžiai nebėra“, – aiškino žurnalistas.

 

Ko gero, šios istorijos pabaigoje išvysime ne vieną Lukašenkos salto. Putiną jis galės išduoti dar kelis kartus, pridūrė Jakovenko. Tikėtina, Vladimiro Putino laukia dar daug netikėtumų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(3)
(80)

Komentarai ()