Netikėta žinia. Apsupta 205-oji brigada  ()

RF ginkluotųjų pajėgų 205-osios brigados įsibrovėliai yra žinomi dėl to, kad užminavo Kachovkos hidroelektrinę, kuri vėliau buvo susprogdinta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar RF ginkluotųjų pajėgų 205-osios brigados įsibrovėliai yra kairiajame Chersono srities krante ir bando atremti Ukrainos desantinių pajėgų atakas, tačiau jiems viskas klostosi labai blogai.

Rugpjūčio 24 d. Z-kanale „Tryliktasis“ (komisaras Jegoras Guzenko) pranešė, kad 205-oji brigada yra salų teritorijoje ir visiškai apsupta. Per dieną buvo likviduoti 6 įsibrovėliai.

Putino armijai  vanduo ir cigaretės metamos iš kvadrokopterio, nes tiesiog nėra kito būdo prie jų prisiartinti. Juos nuolat apšaudo Ukrainos ginkluotosios pajėgos iš dešiniojo kranto, taip pat desantas iš motorinių valčių.

Jau daugiau nei savaitę Rusijos karo korespondentai skambina pavojaus varpais dėl padėties kairiajame Dniepro krante Oleškų srityje ir pasroviui salų regione.

Karo studijų instituto analitikai taip pat teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos neatsisako bandymų forsuoti Dnieprą. Į Oleškų sritį RF Gynybos ministerija dislokavo 81-osios specialiųjų pajėgų brigados okupantus padėti kariams.

 

Kai kurie karo tinklaraštininkai teigia, kad Rusijos armija, kaip ir jos vadovybė, beviltiškai atsilieka nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmų, kurios tiesiog puikiai tvarkosi Antonivkos tilto ir vasarnamių rajone.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(198)
(8)
(190)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: