Pavojinga žinia. „Kai kurios Vakarų šalys gali iškristi iš Ukrainos koalicijos“ (Video)  ()

Karo analitikas Aleksandras Musienko pakomentavo V. Zelenskio žodžius, kad tų šalių, kurios ukrainiečiams teikia aktyvią pagalbą, koalicija netrukus gali pasikeisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Volodymyras Zelenskis neseniai užsiminė, kad kai kurios didelės šalys gali iškristi iš Ukrainą remiančios koalicijos. Po metų kai kurių didelių valstybių gali nebelikti tarp sąjungininkų, ir tai kardinaliai pakeis karo modelį ir jo pobūdį.

Apie kokias šalis prezidentas galėtų užsiminti, „YouTube“ kanale „Aleksey Goncharenko“ svarstė žurnalistė Karolina Ašion, įvardydama Vokietiją, kuri dažnai dvejoja priimdama svarbius sprendimus dėl tam tikrų ginklų tiekimo, taip pat JAV, kur artėja prezidento rinkimai.

Savo nuomonę šiuo klausimu išsakė ir K. Ašion pašnekovas, Karinių teisės tyrimų centro vadovas Aleksandras Musienko.

Neduok Dieve, kad JAV iškristų iš koalicijos, – sakė ekspertas. – Manau, jūs suprantate, prie ko tai prives, nes JAV yra šio proceso lyderė.“ Tada A. Musienko pažymėjo, kad sutinka su Ukrainos prezidento nuomone šiuo klausimu, nes kai kalbame apie planavimą, 2024-uosius dar galima kažkaip nuspėti, bet 2025-ieji jau daug paslaptingesni. „Kokio formato „Rammstein“ bus 2025 m.? Ar jis bus tos pačios sudėties? Išsiplės ar sumažės? Tikrai sunku atsakyti, nes tiek daug įvykių turės įtakos.“

 

„Manau, kad V. Zelenskis būtent tai turėjo omenyje, kad situacija gali vystytis įvairiai. Turime suprasti, kad taip gali atsitikti,“ – reziumavo karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(16)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()