Neįtikėtina, ką sugalvojo Ukraina. Rusams grąžinamos prieštankinės minos (Video)  (4)

Ukrainos kariai pritaikė prieštankines minas TM-62, kad iš oro padarytų įspūdį okupantams.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-07 Neįtikėtina, ką sugalvojo Ukraina. Rusams grąžinamos prieštankinės minos (Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

To dar nebuvo! Prasidėjo rusų bombardavimas prieštankinėmis minomis. Ukrainos kariai pritaikė prieštankines minas TM-62, kad galėtų jas numesti iš bepiločių orlaivių ant okupantų.

Kaip praneša Censor.NET, tai liudija socialiniuose tinkluose paskelbtas vaizdo įrašas. Vaizdo įraše rodomi šeši sėkmingi minų numetimai.

„Nenuilstantys ir kūrybingi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai demonstruoja vis įmantresnius Rusijos karių likvidavimo būdus. Šį kartą ant okupantų galvų iš dronų krito prieštankinės minos. Rusai dabar rimtai apie tai galvoja – ne veltui Ukrainos žemę užsėjo minomis, kurios dabar jiems grįžta iš oro“, – komentare rašo publikacijos autorius.

TM-62 yra sovietinių prieštankinių minų klasė, sukurta kaip TM-57 įpėdinis. TM-62M mina yra pagrindinis TM-62 šeimos modelis, kuris skiriasi korpuso medžiaga ir forma bei sprogstamosios galios savybėmis. Be TM-62M, į šią klasę įeina TM-62P, TM-62P2, TM-62P3, TM-62T, TM-62D ir TM-62B.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(1)
(127)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)

Susijusios žymos: