[ŽT] Netikėtas įsiveržimas į Rusiją. Mūšis su FSB. Skelbiamas pirmasis video  ()

Rusijos savanorių korpuso kariai lankėsi Rusijos pasienio zonoje, kur stojo į mūšį su FSB pasieniečiais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-07 [ŽT] Netikėtas įsiveržimas į Rusiją. Mūšis su FSB. Skelbiamas pirmasis video  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos savanorių korpusas sėkmingai lankėsi Rusijos Federacijoje. Rusijos savanorių korpusas (RSK), kovojantis kaip Ukrainos gynybos pajėgų dalis, užpuolė Rusijos Federacijos pasienio regioną.

Rugsėjo 6 dieną RSK savo „Telegram“ kanale paskelbė karinės operacijos vaizdo įrašą. Atakos filmuotą medžiagą nufilmavo vieno iš  kovotojų kūno kamera.

Sprendžiant iš vaizdo įrašo, operacija buvo labai įtempta: grupė stojo į mūšį su Rusijos Federacijos FSB pasieniečiais, naudodama kulkosvaidžius ir prieštankines sistemas, tikriausiai „Javelins“.

Operaciją RSK įvertino kaip sėkmingą. „Žuvo mažiausiai vienas FSB pareigūnas, apie 10 buvo sužeista“, – sakė korpuso atstovai. Kada buvo nufilmuotas vaizdo įrašas, nežinoma.

 

Tačiau pagal Rusijos žiniasklaidos ir valdžios versiją, paskutinis bandymas prasibrauti buvo įvykdytas ankstų rytą rugsėjo 4 d. netoli Podyvotje kaimo, Briansko srityje.

Okupantai tikino, kad reide dalyvavo nuo 15 iki 30 ginkluotų žmonių. Atsakomybę dėl įvykio nedelsiant prisiėmė RSK.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(192)
(10)
(182)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: