Netikėta žinia. Skelbiama, kad Putinas išrinko karo pabaigos datą  (1)

Kremlius pradėjo ruoštis 80-ųjų pergalės preš nacių Vokietiją metinių šventei, kuri įvyks 2025 metų gegužės 9 dieną. Ekspertas Vadymas Denysenko įsitikinęs, kad „ši diena Putinui nebus šventė“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ateities instituto vadovas Vadymas Denysenko įsitikinęs, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pasirinko naują karo Ukrainoje pabaigos datą – 80-ąsias pergalės preš nacių Vokietiją metines. Apie tai jis paskelbė savo feisbuke.

„Su didele tikimybe galime daryti prielaidą, kad Putinas nustatė sau naują terminą karo pabaigai – aštuoniasdešimtąsias pergalės Tėvynės kare metines. Tačiau taip pat su didele tikimybe galime teigti kad ši diena Putinui nebus šventė“, – sakė Vadymas Denysenko.

Kremlius jau pradėjo ruoštis šventei, kuri įvyks tik po pusantrų metų – 2025 metų gegužės 9 dieną. Anot Denysenko, tai „akivaizdžiai peržengia paprastą šventę“.

 

„Putinas priėmė sprendimą dėl karo prieš savo pergalę su visomis atitinkamomis pasekmėmis. O 2025 m. gegužės 9-oji yra svajonė apie greitą, paradoksaliai, kad ir kaip tai skambėtų, karo pabaigą.“ – pabrėžė ekspertas.

„Evoliucija nuo „Paimsime Kijevą per tris dienas“ iki „Pergalės dienos 2025 metais“ tęsiasi, Putinas neturės ką švęsti“, – pridūrė Vadymas Denysenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(13)
(3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)