Tai pakeis karo eigą. Ždanovas skelbia, kokią gudrybę sugalvojo Kinija  ()

Karo ekspertas priminė Kinijos prezidento Xi Jinpingo, kuris gali pradėti padėti Rusijos Federacijai, gudrumą ir klastą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-11 Tai pakeis karo eigą. Ždanovas skelbia, kokią gudrybę sugalvojo Kinija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas išsakė savo mintis apie tai, kokį gudrų planą gali įgyvendinti trijų šalių (Rusijos, Kinijos ir Šiaurės Korėjos) vadovai: „Rusija bando įtraukti Kiniją į mūsų karą netiesiogiai ir tiesiogiai. Netiesiogiai – per įrangos ir šaudmenų tiekimą, nes Rusija ieško būdų, kaip papildyti savo atsargas, nes savų neturi pakankamai. Kinija turi daug visko, o per Šiaurės Korėją eina gretima siena (tiek Kinija turi sieną su Šiaurės Korėja, tiek Rusija turi sieną su Šiaurės Korėja), todėl visai įmanoma, kad tai bus kiniškos atsargos.

Olego Ždanovo nuomonę apie klastingus Xi Jinpingo planus galima rasti vaizdo įraše jo „YouTube“ kanale.

Olegas Ždanovas išsakė tikrąją Kinijos poziciją Rusijos kare su Ukraina: „Kaip tiesiogiai Rusija bando įtraukti Kiniją į karą? Beje, Kinija remia Rusiją: matote, kad Xi Jinpingas nevyko į G20, nes Kinijai nerūpi visi kiti, nes ji vykdo savo politiką. Man atrodo, kad dabar kinai pradės remti rusus, kad jie nepralaimėtų šiame kare.“

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas išvedė analogiją tarp šių dviejų įvykių, prognozuodamas būsimus Kinijos ir Rusijos vadovybės veiksmus: 

 

„Prisiminkite, nuo ko viskas prasidėjo 2014 m.: Kinija norėjo sudaryti sandorį (tiksliau, jis prasidėjo dar 2013 m., V. Janukovyčiaus vizito į Pekiną metu), kai Kinija norėjo Kryme pastatyti giliausią Juodosios jūros baseino uostą. Kinijai reikia kelio į Europą. Dabar Kryme vėl yra Kinijos delegacija. Manau, kad Rusija nori su jais greitai sudaryti sandorį ir suteikti jiems galimybę greitai pradėti statyti šį uostą. Kinija ne tik stato, bet ir atsiveža savo darbininkus. Tai bus visa Kinijos aglomeracija Kryme, taigi Kinija ketina daryti ką? Tiekti ginklus ir įrangą rusams. Kaip ji tai darys? Per Šiaurės Korėją, manau, kad čia kyla nauja grėsmė.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(12)
(11)

Komentarai ()