[ŽT] Budanovas skelbia pavojų. „Tai „pagrindinė“ Ukrainos taktika...“ Ką daro Rusija  ()

Rusijos kariuomenė mūšio lauke ėmė kopijuoti ir imituoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taktiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas sakė, kad Rusijos kariuomenė mūšio lauke ėmė kopijuoti ir imituoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taktiką. Tai sukuria tam tikrų sunkumų, nors Ukrainos kariai vis dar turi pranašumą kuriant strategiją dėl kūrybiškumo ir lankstumo, būdingo kovotojams. Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas tai paskelbė Jaltos europinės strategijos konferencijoje. 

Jie prisitaiko, bando keisti taktiką, rasti kitų savo jėgų panaudojimo būdų, yra priversti pripažinti savo strategijos nesėkmę, tačiau joje vis tik įvyko keletas „patobulinimų“, – „The Guardian“ cituoja Budanovą.

 

Tarp aktualių pokyčių Budanovas paminėjo, kad prieš karą su Ukraina Rusijos kariai savo operacijose masiškai nenaudojo dronų. „Jie tiesiog nesuprato jų reikšmės, dabar jau prisitaikė ir daugeliu atžvilgių mus kopijuoja“, – sakė jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(12)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: