Iš Zelenskio atimamas prezidento postas. Skelbiamas neįtikėtinas įsakymas  ()

Putinas labai įsiutęs ant Zelenskio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propaganda gavo naują nurodymą iš Kremliaus, draudžiantį teigti, kad Volodymyras Zelenskis yra Ukrainos prezidentas. Rusijos valdžios institucijos bando delegitimizuoti Ukrainos vadovą.

Apie tai pranešė Rusijos naujienų ir analizės tinklalapis „Holod“, remdamasis informuotu šaltiniu propagandos sluoksniuose.

Naują metodiką, kaip pranešama, Rusijos žiniasklaida gavo rugsėjo 15 d. Joje teigiama, kad V. Zelenskis neturėtų būti vadinamas prezidentu. Joje rekomenduojama vartoti kitus Ukrainos vadovą delegitimizuojančius variantus.

„Kremlius siūlo leidiniams, nušviečiantiems Volodymyro Zelenskio veiklą, arba neminėti jo užimamų pareigų, arba vartoti frazę „Zelenskio režimas“... Jie bando primesti naujus standartus visiems, pradedant „TASS“ ir baigiant „Ridovka“ (populiarus „Telegram“ naujienų kanalas „Readovka“ - red. past.)“, - pranešė leidinys.

 

Jo duomenimis, rusų propagandistai šį įsakymą priėmė aštriai, kai kurie iš jų esą net sulaukė grasinimų atleisti iš darbo.

Tokia tvarka rodo, kad Kremlius apie jokią taiką negalvoja. Priešingai, griežtėjanti retorika ir aktyvesnis neapykantos kurstymas rodo ketinimą tęsti agresiją prieš kaimyninę šalį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(33)
(-27)

Komentarai ()