Bręsta skandalas. „Kraken“ kariai užpuolė Ukrainos policininkus. Kas vyksta? (Video)  ()

Ginkluoti žmonės, vilkintys karinę uniformą, Charkivo kontrolės punkte grasino policijos pareigūnams, tyrėjai pradėjo baudžiamąją bylą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė Charkivo srities nacionalinės policijos spaudos tarnyba.

„Rugsėjo 29 d., apie 15.00 val., keturi visureigiai, išvažiuojant iš Charkivo, privažiavo prie vienos kelio užtvaros. Iš jų išlipo kariškių uniformomis vilkintys vyrai ir grasino šaunamaisiais ginklais visam būriui, kuriame yra policininkai, pasieniečiai, krašto savanoriai ir karo teisėsaugos tarnybos atstovas“, – rašoma pranešime.

Kaip pastebėta, vyrai pareikalavo nutraukti savo transporto priemonių patikrinimus ir apžiūras važiuojant pro kontrolės punktus. Po trumpo ginčo jie pasišalino iš įvykio vietos.

Į įvykio vietą nuvyko tyrėjų-operatyvų komanda ir užfiksavo nusikaltimą.

Internete taip pat buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip keli automobiliai važiuoja prie patikros punkto, o iš jų išlipa ginkluoti karine uniforma vilkintys žmonės. Jie liepė teisėsaugininkams ir kariams gultis ant žemės, taip pat paėmė ginklus.

 

Teigiama, kad ginkluoti vyrai priklauso kariniam daliniui A0458, kuriame yra padalinys „Kraken“.

 

Šiuo metu oficialūs „Kraken“ ir GUR puslapiai incidento nekomentuoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(20)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: