JAV gali užblokuoti pagalbą Ukrainai ir Izraeliui

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-10-27 14:49
O tu nori papult Rusijos įtakon? Jei ES nesusims tai ir papulsime ruso įtakoj. Yra skirtumas gyvenimo kokybės - ruso įtakoj ir ES įtakoj. Jie tau nėra skirtumo, tai klausimų neturiu.
donatasv 2023-10-27 14:57
Visų pirma tai nėra atidavimas, o tik nuo tos vietos planavo pradėti tikrąjį pasipriešinimą. Tokie planai buvo sudaryti pagal to meto realijas. Visi buvo ramūs, kad putinas nepuls ES ar nato šalies, ko ištiesų ir nebuvo. Ar vakarai čia apsiskaičiavo? Ne išpūsti ruskio skaičiai subliuško Ukrainoje kaip muilo burbulas. Ukraina kaip valstybė pasirinko savo kelią kartu su rusu, ko pasekoje gavosi tai kas gavosi. Tai ko dabar kaltint vakarus, kad Ukraina prisižaidė ir dabar kenčia? Davė ginkluotės, kad apgintų savo teritoriją ir toliau duoda. Lengviausia apkaltint vakarus jūs čia per lėtai duodate, bet kad patys prisidirbo ir stato visą vakarų pasaulį į nepatogią padėtį tai pamirštama. Mes čia ginam vakarus nuo karo, tarsi vakarai patys nesugebės geriau.
Magnus 2023-10-27 15:16
Benediktas 2023-10-27 15:42
Galiu dabar pasakyt, kad neisiu, bet greiciausiai eičiau: kaip tautines mazumos Rusijoje varomos mirt uz rusus. Niekas taves neklaus ar tu nori. Nusaus is už nugaros, jei neisi i prieki. Vienu ž., jei išrinks Trumpą, tai ES vienybei bus pats didžiausias testas. Ir jau apsidraudimui ES turėjo seniai statyti papildomas ginklų gamyklas, nes amerika nepades 5 metus Ukrainai. O tai reikš kad žymiai adidės grėsmė ir NATO.