Rusija ūžia. Patruševas pasakė „gedulingą kalbą“ apie Putiną. Kas vyksta (Video)  (2)

Manoma, kad tai yra viešai neatskleistos informacijos apie tariamą Rusijos Federacijos diktatoriaus mirtį įrodymas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-11 Rusija ūžia. Patruševas pasakė „gedulingą kalbą“ apie Putiną. Kas vyksta (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas kalbėjo propagandinės draugijos „Žinios“ teletone. Jo kalba buvo skirta Rusijos Federacijos vadovui Vladimirui Putinui, apie Putiną jis kalbėjo išskirtinai būtuoju laiku, praneša dialog.ua.

Patruševas renginyje pasirodė su gedulinga juoda apranga: juodas buvo ne tik kostiumas, bet ir marškiniai. Savo kalboje apie Putiną jis kalbėjo tik būtuoju laiku, išvardindamas diktatoriaus „pasiekimus“.

„Pavargusi nuo neramių 90-ųjų visuomenė laukė socialinių ir ekonominių problemų sprendimo ir nacionalinio saugumo stiprinimo. Reikėjo lyderio, kuris galėtų iškelti gyventojų gerovę į pirmą planą... Tokiu lyderiu tapo Putinas... Jis detaliai žinojo, kokia yra šalies padėtis, turėjo aiškią veiksmų programą, matė tikslą. Kartu jis suprato evoliucinio požiūrio svarbą, o ne revoliucinius šuolius, kurie visada silpnina Rusijos valstybę. Jis tikėjo žmonėmis“, – sakė Patruševas.

Socialiniuose tinkluose dėl to, kas nutiko, kilo ažiotažas. Patruševo kalba vadinama „gedulinga“ ir „skirta laidotuvėms“. Manoma, kad tai yra viešai neatskleistos informacijos apie tariamą Rusijos Federacijos diktatoriaus mirtį įrodymas.

Apie tai rašo Rusijos opozicionierius Genadijus Gudkovas.

 

„Miegok ramiai, mielas drauge! (...)“, – juodai apsirengęs Patruševas kalba apie didįjį bendražygį Putiną būtuoju laiku: buvo, tapo, vadovavo, įkvėpė... Atminimo pamaldos prasidėjo? „Vasiličius“ soste? Ar Valerijus Solovėjaus prognozės tikrai išsipildė?! Aš tiesiog kaifuoju! Klausau šio nekrologo kaip muzikos, negaliu neklausyti šio nekrologo. Vis laukiau, kada prasidės Šopeno laidotuvių maršas. Patruševas - šaunuolis, dabar visi supras, kad caras Kremliuje netikras!“ – rašė Gudkovas.

 

Sureagavo ir Solovėjus.

„Jei tai ne nekrologas, tai kas tada?“, – rašė jis „Telegram“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(180)
(9)
(171)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: