„...jų nėra ir nebuvo.“ Lavrovas oficialiai skelbia pareiškimą apie Baltijos šalių ir Lenkijos užgrobimą  (7)

Pasak Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministro, Rusija jokių agresyvių idėjų ar užkariavimo planų neturi, neturėjo ir jų negali būti. Jis taip pat pakartojo Kremliui gerai žinomą pasakojimą apie invazijos į Ukrainą priežastis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 27 dieną Maskvoje vykusiame forume „Pamaskvės skaitymai 2023“ Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas pakomentavo Pentagono vadovo Lloydo Austino pareiškimą, kad Rusijos Federacija planuoja plėsti karinę ekspansiją į Baltijos šalis, Lenkiją ir kitas kaimynines valstybes. Lavrovas tikina, kad Maskva neturi jokių agresyvių planų Europos žemynui. Apie tai praneša „Sky News“.

Lavrovo teigimu, teiginį, kad be JAV paramos kaimyninės šalys taps kitos Rusijos agresijos aukos, išsakė atsakingas pareigas einantis asmuo, „kuris negali nesulaukti ekspertinių vertinimų, ypač Pentagono specialistų, kurie tikriausiai supranta, kas konkrečiai sprendžiama Ukrainoje“.

 

„Rusijoje nėra jokių agresyvių planų, jokių užkariavimo planų, jų nebuvo ir negali būti, aš nesigilinsiu į [karo Ukrainoje] priežastis“, – sakė jis ir pakartojo gerai žinomą Rusijos pasakojimą apie viso masto invaziją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(44)
(-42)

Komentarai (7)