[ŽT] Koks išradingumas! Kaip Rusijoje karinį komisariatą sprogdino (Foto)  ()

Rusijoje, Novosibirske, nežinomi žmonės bandė susprogdinti karinės registracijos ir įdarbinimo biurą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Koks išradingumas! Rusijoje, Novosibirske, nežinomi žmonės bandė susprogdinti karinės registracijos ir įdarbinimo biurą su... daugiafunkciniu puodu. Buitiniame prietaise rastas laikmatis su laidais ir dagtimi.

Apie tai rašo Rusijos leidinys „Shot“.

Pažymima, kad gruodžio 7-osios naktį, apie 1 val., kariniame komisariate, esančiame pirmame gyvenamojo daugiaaukščio namo aukšte, apžiūros metu buvo aptiktas daugiafunkcis puodas. Jis stovėjo ant palangės.

Į įvykio vietą buvo iškviesta policija.

Ekspertai, apžiūrėję buitinį prietaisą, aptiko laikmatį su laidais ir dagtimi, taip pat pilką granuliuotą medžiagą. Viską maitino 9V baterija, kitaip vadinama krona.

Daugiafunkcį puodą sunaikino išminuotojai, naudodami roboto ranką.

 

Šis faktas tikrinamas. Teisėsaugininkai ieško žmogaus, padėjusio daugiafunkcį puodą ant karių registracijos ir įdarbinimo biuro palangės.

 

Buitiniame prietaise rastas nitratų ir nitritų sprogmenų mišinys. Iškelta baudžiamoji byla pagal straipsnį „Teroristinis išpuolis“. Šiuo metu ieškomiems nusikaltėliams gresia iki 20 metų kalėjimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(1)
(28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: